pondělí 3. října 2016

Opop h 424 náhradní díly

Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. VETIM e-shop - chytré řešení pro vodu plyn a topení! Velký předehřívač vzduchu je prodaný.


Nyní nově můžete zakoupit na našem e-shopu v kategorii náhradní díly pro kotle na tuhá paliva také pro českou značku OPOP.

Sídlo společnosti s výrobním závodem společně se vzorkovou prodejnou se nachází ve. H 4roštovací mechanismus - OPOP. S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odborně pomůžeme na tel. Opop H4V-H4 H H5K33.


Nově řada kotlů na dřevo a uhlí H4EKO splňuje přísná emisní kritéria třídy dle normy ČSN EN 3- při spalování DŘEVA a třídu 4. Jedná se o rošt posuvný. Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP.

Plováky a snímače hladiny. Náhradní díly čerpadla SVA. Díly na ruční čerpadla. Běžná cena s DPH: 25Kč. Vaše cena bez DPH: 20Kč.


Tyto kotle se již více jak rok nevyrábí, ale stále je možné zajistit některé náhradní díly jako rošt atd. Kotle H4a H4byly nahrazeny novými, ekologičtějšími modely. V případě potřeby kontaktujte prodejnu Voda a Kamna. Kontaktní informace naleznete v levém panelu. OPOP H 4EKO-U kotel na uhlí.


Kotle na dřevo H4EKO-D se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů H(H41H4a H424). Zplynovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Dům a zahrada - Kotel hbazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Přednosti kotlů H4EKO: – Ekologický provoz – třída tři pro spalování hnědého uhlí. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Ověřený e-shop a kamenná prodejna v Praze Holešovicích s autodíly, autodoplňky a pneumatikami. Potřebujete radu k našim produktům?


SklademZboží expedujeme běžně do p. Veškeré náhradní díly na kotlů. Nakupujte náhradní díly přehledně a pohodlně na našem e-shopu Ynářadí. Použijte slevový kupon 10NAHRADNI pro slevu na Váš první nákup.


Otrokovice nabízí náhradní díly pro kávovary DeLonghi, Saeco, Jura a dalších značek v našem servisním středisku v Otrokovicích u Zlína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky