středa 12. října 2016

Fotovoltaická elektrárna kalkulačka

Vaši fotovoltaickou elektrárnu vyřešíme na klíč. Zajistíme projekt, povolení, dotaci, realizaci i připojení. Spočítat elektrárnu pro můj dům.


Získat můžete dotace ve výši až nákladů. Lokalita Produkce elektrické energie dle lokality : Typ a sklon střechy. Tato kalkulačka Vám pomůže snadno spočítat rychlost a efektivnost návratnosti Vaší investice do sluneční energie.

Stačí zadat pouze několik parametrů a dozvíte se, jaká bude návratnost a další podrobné informace. Výpočty jsou pouze orientačni. Chcete si udělat základní obrázek o parametrech fotovoltaické elektrárny? Zajímá Vás, jak závisí výkon panelů na orientaci?


Na stánkách organizace JRC naleznete nástroj pro orientační kalkulaci. Detailní kalkulaci vám rádi na požádání zpracujeme v profesionálním návrhovém software. V souvislosti s přijímanými preventivními opatřeními pro snížení rizik nákazy koronavirem přistupuje ČEZ, a. V ideálním případě by veškerá elektřina, kterou vyrobí vaše solární panely, měla být využita v rodinném domě.

Ukládejte si 1 energie z vašeho domácího solárního systému a fotovoltaiky do Virtuální baterie od E. Po zkušebním spuštění vám revizní technik ukáže, jak elektrárna funguje. Fotovoltaika na klíč včetně dotace. Dostanete prostor na veškeré dotazy. Zeptejte se, jak funguje měnič, baterie, proč bliká to, či ono. Dáme vám servisní telefonní číslo pro první pomoc.


Pak musíme elektrárnu vypnout a počkat na výměnu elektroměru. Je vhodná pro všechny typy celoročně využívaných rodinných domů se spotřebou alespoň MWh ročně. S vlastní vyrobenou elektřinou ušetříte výdaje za energie ve výši až.


Tato výroba je navíc ekologicky šetrná, proto je podporována dotačním programem Nová zelená úsporám, díky kterému lze ušetřit až nákladů na realizaci elektrárny. Malá solární elektrárna je vhodná pro všechny, kteří chtějí ušetřit účty za elektřinu, být energeticky alespoň trochu soběstační a zhodnotit svou nemovitost. S FVE máte k dispozici vlastní zdroj elektřiny. Elektřinu, kterou si vyrobíte a spotřebujete nikdo nezdraží.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předp. Poté co absolvujete 3měsíční povinné byrokratické kolečko, ať žijí české úřady, (společnosti, které zajišťují fotovoltaiku na klíč většinou zařídí papírování za vás), stačí až dny, šikovné ručičky a fotovoltaická elektrárna je na světě.


Vytvořili jsme systém, který přivede Váš dům na práh energetické nezávislosti.

Propojením fotovoltaických panelů, baterií a tepelného čerpadla s běžnými spotřebiči Vám uspoříme až ročních výdajů za energie. Touha po nezávislosti se projevuje v různých oblastech lidského života. Jednou z nich je energetická soběstačnost. Stačí si přece třeba instalovat fotovoltaické panely nebo solární kolektory na střechu rodinného domu.


Je to ale opravdu tak snadné? A jsou solární panely ekonomické, nebo spíš jen ekologické? Našim hlavným zameraním v oblasti fotovoltiky sú riešenia pre rodinné domy. Solárne panely na výrobu elektriny (alebo tiež fotovoltické panely) si netreba mýliť so slnečnými kolektormi slúžiacimi na solárny ohrev teplej vody.


Obavy, že vám úpravy související se solárními panely na nějakou dobu zkomplikují život a oberou vás o pohodlí, proto nejsou na místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky