úterý 25. října 2016

Elektrické rohože pod dlažbu cena

Regulácia sníma iba teplotu podlahy a udržuje ju na požadovanej hodnote. Elektrické vykurovacie rohože sa vyrábajú ako jednožilové a dvojžilové. Zvýhodnená cena na vykurovaciu rohož s možnosťou výberu z danej ponuky termostatov.


Vykurovacie rohože pod dlažbu. Na výber sú jednožilové a dvojžilové vodiče, ktoré majú ochranné opletenie a priemer vodiča je – mm vzávislosti od príkonu.

Topná fólie pod koberec, PVC. Tato skladba s topnou fólií je určená pro tenkou a suchou instalaci podlahového topení pod různé měkké podlahové krytiny (koberec, lino, vinylová podlaha), které dostatěčně mechanicky nechrání topnou fólii. Velmi dobře tepelně vodivé desky Heat-Pak chrání topnou.


Uľahčí sa tak pokládka a predovšetkým následné stierkovanie. Po nalepení topné rohože na podklad a zasunutí přívodního tzv. Stavební směsi pro podlahové topení) nebo zalijeme flexibilní stěrkou.


Po zavadnutí flexibilní směsi pak lepíme dlažbu , opět flexibilním lepidlem.

Instalují se do flexibilního lepícího tmelu přímo pod dlažbu , nebo do samonivelační stěrky. Výhodou topných rohoží je výrazné zkrácení doby montáže, omezení možnosti vzniku chyb při montáži a. Jsou ideální jako doplňkový zdroj tepla do koupelny, chodby anebo kuchyně. Topné rohože pod dlažbu doporučujeme pro pokládku pod dlažbu nebo kamennou podlahu.


Toto provedení zaručuje konstantní výkon na plochu a jednodušší instalaci. Podle provedení a výkonu je možné je použít pro podlahové temperování i vytápění. Při podlahovém temperování je topná rohož uložena těsně pod podlahovou krytinou s cílem. Snadno se instalují a ve spojení s vhodnou regulací zajišťují vysoce ekonomický provoz. Vhodné pro systémy hlavního vytápění, i pro systémy komfortního ohřevu podlahy.


Rastrová síťka topných rohoží umožní dokonalé přilepení k podlaze. Pro základní výběr elektrické topné rohože stačí vycházet z následujících dvou faktorů: Typ krytiny, kterou chcete temperovat a výkon, který od rohože očekáváte. V sortimentu termoKABEL naleznete rohože vhodné pod plovoucí podlahy, pod dlažbu a jiné tvrdé kritiny, nebo pod měkké krytiny, např.


Jako doplňkový zdroj tepla jsou elektrické topné rohože velmi vhodné přímo pod dlažbu do koupelny, chodby, kuchyně. Vzhledem k jejich malé tloušťce (cca mm) a špičkovému výkonu jsou vhodné např. Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í Doporučené pořadí.


Samostatné topné rohože.

Skladem (2) Tip Akce Sleva Novinka. Podlahové elektrické rohože sú vlastne vykurovacie okruhy (vodiče) zafixované do nosnej tkaniny. Výhodou je jednoduchá pokládka a zaistenie rovnomerného rozloženia výkonu. Umiestňované bývajú pod betón (akumulačný systém) alebo priamo pod dlažbu.


Jednoduchá montáž, bezúdržbovosť, komfort a priaznivá cena presviedčajú čoraz viac zákazníkov. Obecně platí, že by podlahové čidlo mělo být co možná nejvýše podlahy, aby přesně měřilo teplotu. Pokud husí krk dáte do drážky a čidlo bude mm pod úrovní rohože , nebude to mít na funkci podlahového čidla vliv.


Důležité je, aby čidlo bylo mezi smyčkami, ne pod kabelem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky