pátek 21. října 2016

Chladiaci box na napoje

Ako vybrať správny chladiaci box do exteriéru Ak neviete, ktorý chladiaci box je najlepší pre vaše potreby, či už potrebujete chladiaci box na rybárčenie, táborenie, plavbu alebo piknik pri aute, môžete si pozrieť recenzie a svedectvá spokojných používateľov pre všetky naše chladiace boxy. Potom si môžete vybrať ten pravý. Elektrický chladiaci box. Ak máte prístup ku zdroju napájania a chystáte sa na dlhšiu cestu, ponúkame vám na výber z veľmi výkonných aktívnych chladiacich boxov, ktoré splnia vaše potreby. Pretože sú kompatibilné takmer so všetkými interiérovými a elektrickými zásuvkami, môžete ich použiť kdekoľvek na svete.


V zime teplé v lete studené zostanú vaše potraviny, ak budete používať výrobky Campingaz.

K dispozícii je vám mnoho variantov chladiacej boxov a tašiek, a je len na vás, či potrebujete chladiaci box či tašku na cestu do práce, školy, na výlet, na chatu alebo na dovolenku. Izotermické vlastnosti boxov a tašiek zlepšíte, ak. Na nápojové nádobě Eda Water and juice container oceníte nejen tu vlastnost, že je snadno přenosná a udrží tekutiny k občerstvení vychlazené, ale i to, že je opatřena plastovým kouhoutkem. Nápoje si tak můžete nalévat bez nutnosti otevírání zásobníku a teplota zůstává zachována po delší dobu. Box je vyroben z dobře udržovatelného polyethylenu s pěnovou iz.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Prenosný chladiaci box s možnosťou ohrevu, napájanie zo zásuvky autozapaľovača V, alebo z bežnej zásuvky 2V. Ideálny spoločník na cesty, na dovolenku, na piknik, alebo aj. Kategória pre montované chladiarenské komory, boxy s pur- panelov.


Systém skladania pomocou pero-drážky. Agregáty monoblock, alebo split-systém externých jednotiek. Zabýváme se výrobou a kompletní dodávkou chladících boxů pro nápoje.


Velmi častou aplikací jsou například čerpací stanice, kde chladicí box plní funkci vestavné vitríny. Doručujeme aj počas víkendu. Chladiace boxy na Alza. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Nafukovací chladiaci box na nápoje Palma ThParty. Vychutnajte si na večierkoch a oslavách osviežujúce studené nápoje. Praktický a originálne!


Skvelý v kombinácii s chladiacimi vložkami, pre udržanie. Termoelektrický chladiaci box s funkciou ohrevu ponúka kapacitu litrov.

Spoľahlivé uchovanie teploty zaistí kvalitná izolácia a utesnenie veka. Plastové vyhotovenie s prepravným uchom, ktoré je možné sklopiť. Pripojenie na elektrickú sieť s napätím 2V. Počas jazdy automobilom je možné použiť V prípojku.


Box Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin. Citlivý náklad na palube Teplota v bezpečnom rozsahu. Kompaktné, lacné, bezpečné. Poskytuje spoľahlivé chladenie na °C pod okolitú teplotu.


V strednej časti chladiaci box. Je netoxická, opakovane použiteľná, možno ju umývať v umývačke riad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky