pondělí 17. října 2016

Těsnění do oken pro mobilní klimatizace

Těsnění oken pro mobilní klimatizace. Určen pro evropská okna (křídlová, vyklápěcí a sklápěcí) a okna francouzského typu (balkonová). Lepí se pouze na strany okna (4. strana je část okna s panty). Zároveň jí ubere práce, takže uspoří elektřinu.


Těsnění do oken pro mobilní klimatizace

Zkrátka pokud víte, že klimatizaci zapnete dvacetkrát do roka na zmírnění nejhorších dnů a potom ji uklidíte na půdu nebo do skříně, investice do zabudované klimatizace by pro vás byla zbytečná. Mobilní klimatizace jsou také dobrým řešením třeba na chatu, kde netrávíte většinu času a pevnou klimatizaci tak také. Nemusíte se bát, že by těsnění do oken pro mobilní klimatizace nepasovalo do vašeho okna. Je speciálně vyrobeno, aby se dalo použít do všech typů oken.


Je univerzální, pasuje pro všechny evropská okna (křídlová, vyklápěcí a sklápěcí) a okna francouzského typu (balkonová). Kromě zvýšení účinnosti klimatizace těsnění zabrání vlétnutí hmyzu. Díky tomu je možné používat mobilní klimatizaci bez jakýchkoliv stavebních úprav i bez použití nářadí.


Těsnění do oken pro mobilní klimatizace

Vrátit se zpět do obchodu Přihlásit se do mého účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. V případě, že vývod své klimatizace řešíte vysunutím z okna, zbytečně vám vniká.


Výhodou mobilní klimatizace je snadná manipulace s přístrojem, rychlé zapojení bez stavebních úprav a okamžitý provoz. Airlock 1je inovativní řešení problému s vývodem teplého vzduchu z mobilní klimatizace. Jednoduchá montáž na suchý zip, pro okna s obvodem až 4cm.


Zabraňuje proudění teplého vzduchu zpět do místnosti, stejně tak i nepříjemnému hmyzu. V případě jakéhokoliv dotazu vám rádi poskytneme profesionální poradenství. Vhodné pro klasická i střešní okna! Mobilní i nástěnné klimatizace do bytu a dalších prostor v e-shopu HORNBACH.


Pokud si chcete pořídit klimatizaci do bytu, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Klimatizace se podle způsobu montáže dělí na mobilní klimatizace a nástěnné klimatizace. Okenní izolace pro mobilní klimatizaci a další Příslušenství ke klimatizacím a ventilátorům. Zvyšuje účinnost klimatizace a funguje jako síť. Do domů i bytů Pro ty, kteří v létě používají jednohadicovou mobilní klimatizaci, máme šikovnou vychytávku ? Výrazně se tak zvýší účinnost mobilní klimatizace.


Nejen, že v létě bude v pokoji příjemněji. Okenní těsnění zvyšuje účinek mobilní klimatizace až o. Teplý venkovní vzduch díky těsnění neproudí do místnosti a ochlazený vzduch zase neuniká ven. Zamezuje zpětnému proudění.


Získejte nyní ještě větší výkon mobilního klimatizačního zařízení se setem okenních těsnění od společnosti Klarstein. Univerzální těsnění oken pro mobilní klimatizace s jednou hadicí pro odvod teplého odpadního vzduchu. Zabraňuje zpětnému proudění a tím zvyšuje chladící účinek klimatizace.


Těsnění do oken pro mobilní klimatizace

Několikanásobně zvyšuje účinnost mobilní klimatizace a šetří tak i Vaši peněženku. Bez jakékoli nutnosti kryt sundávat (jednou nasadíte a po sezóně sundáte). Jedná se o výrobek, který lze aplikovat prakticky do všech typů oken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky