středa 12. října 2016

Bezdrátový teploměr do bazénu

Můžete si vybrat z široké nabídky plovoucích teploměrů, ať už samotných nebo s plováky ve tvaru veselých zvířátek. Některé typy teploměrů jsou vybaveny provázkem ke snadnému upevnění teploměru na schůdky. Bezdrátový teploměr určený pro měření teploty bazénové vody i vzduchu. Bazénový teploměr neplovoucí modrý.


Teploměr digitální do bazénu. Příslušenství k bazénům) Hodnocení produktu:. Vnitřní čidlo měří teplotu v pokoji, bezdrátový vysílač sleduje venkovní teplotu nebo teplotu dalších místností a druhý vysílač s voděodolnou sondou lze použít pro měření teploty např. Pokud byste teploměr rádi měli na jednom místě, můžete ho upevnit pomocí šňůrky z umělého vlákna. Nebaví vás fádní a nudné tvary teploměry?


Objednejte si teploměr s plovákem zvířecího motivu ve tvaru želvičky, kachničky, zlaté rybky nebo velryby a oživte hladinu vašeho bazénu. Kromě toho měří stanice i teplotu vzduchu s přesností na °C. Určeno pro bazény, dětská.


Bezdrátový teploměr do bazénu

Odkazy na odborné recenze. TFA bezdrátový bazénový teploměr 30. Kompletní informace k výběru. Dostupnost: Skladem Doru.


Dobrý teploměr do bazénu v podstatě splňuje základní požadavky – plave na hladině a je bezdrátový. Přehledný displej ukazuje teplotu vody i klima v místnosti. Poslat produkt e-mailem. Pořiďte si jednoduchý teploměr v venkovním čidlem.


Bezdrátový teploměr do bazénu

Když chcete mít přehled. Doprava na tento produkt Info v obchodu Do obchodu bazenyshop. Plovoucí teploměr do bazénu Bestway umožňuje určit teplotu vody v zahradním bazénu. Naměřená teplota je zobrazena ve stupních Celsia nebo Fahrenheita.


MALIBU s čidlem vzdušné teploty a plovoucím čidlem na měření teploty vody. TE4 který meří teplotu v interiéru a pomocí senzoru dokáže měřit teplotu i venku. LCD displej zobrazí celkem tři údaje, teplotu v. Senzor má dosah až do metrů. Také je ale možné naměřené hodnoty ukládat třeba do databáze na serveru, anebo tam z hodnot teploty a napětí jen kreslit RRD grafy, aby se člověk mohl z práce smutně dívat, jak je doma v bazénu hezky.


Bezdrátový teploměr do bazénu

Osobně bych použil Arduino s 4MHz přijímačem a Ethernetovým modulem, naměřené hodnoty bych si zpřístupnil třeba. Solární článek na horní straně prodlužuje životnost baterií. Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím. Expedice zboží přepravci probíhá bez omezení.


Součástí je šňůrka pro uchycení. Digitální bazénový teploměr solar. Jednoduchá a praktická pomůcka. Pokud máte zájem o více kusů, kontaktujte nás přes formulář, pokud bude požadované množství na skladě, tak je navýšíme.


Vyznačuje se rychlou odezvou na změnu teploty a přehledným ukazatelem. Samotná základna ukazuje čas, měří teplotu a vlhkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky