úterý 11. října 2016

Měděné radiátory wterm

Měděné radiátory wterm

Deskové a podlahové radiátory Wterm jsou vyráběny z mědi a hliníku. Radiátory jsou vyráběny z mědi a hliníku. Připravuji se na rekonstrukci topení a uvažoval jsem o radiátorech Radik. Bylo mi však doporučeno použít raději měděné radiátory Wterm , které jsou sice dražší, ale vydrží mnohem déle. Nastavení vlastních preferencí cookies mů.


Měděné radiátory wterm

Tělo radiátoru je měděné a plášť hliníkový. Díky tomu nepodléhají korozi a poskytují vysoký výkon při minimálních ztrátách. Nízká hmotnost a malý objem radíátorů zjednodušují dopravu a instalaci. Tím je zajišťována vydatnější cirkulace vzduchu ve vytápěné místnosti a zaručeno stejnoměrné rozdělování tepla. Levněji už vodu neohřejete!


H, HP DP kohoutková baterie dolní Varianty příslušenství páková baterie dolní páková baterie horní kohoutková baterie horní Úspora vody a el. TECHNICKÉ PARAMETRY Jednofázové zapojení ~2V Typ ohřívače Jmenovitý příkon Jmenovité napětí Jištění Minimální. Konvektor se skládá z měděné trubky vyrobené z elektrolytické mědi o mimořádné antikorozní odolnosti a topných prvků lamel z čistého hliníku (čistota 9). Konstrukce topného tělesa vylučuje kontakt hliníku s vodou. Vodovodní trubky jsou nezbytnou součástí téměř každé topné soustavy.


Měděné radiátory wterm

Využijete je například k rozvodu pitné i užitkové vody, topné kapaliny mezi kotlem a radiátory , rozvodu plynu nebo napojení plynového kotle či plynového topidla na příslušnou přípojku. Oproti ocelovým trubkám je jejich tepelná roztažnost takřka dvojnásobná, nicméně čtvrtinová oproti výrobkům z plastu. Lze je rovněž připojit k teplovodním rozvodům. Instalaci je třeba provést se zachováním. Nabízíme elektrické průtokové ohřívače vody, zásobníkové ohřívače, bojlery, akumulační nádrže, elektrické kotle, také měděné radiátory.


Průtokový ohřívač tlakový i beztlaký od 5kW až do 24kW. Nádoba ohřívače je ocelová smaltovaná pro tlakové zapojení, elektrické topné těleso je měděné. Součástí nádoby ohřívače je hořčíková anoda, která pomáhá chránit nádobu ohřívače před korozí. Ideální kombinaci na ♨ vytápění představují měděné radiátory a elektrický kotel, který nabízíme v široké paletě výkonů. Malý objem vody v soustavě umožňuje rychlou odezvu na požadavek dodávky tepla do vytápěné místnosti.


Měděné radiátory wterm

Máte tak rychle teplo a útulno. Wterm Přední český výrobce elektrických ohřívačů vody. Vyrábíme průtokové ohřívače, bojlery, zásobníkové ohřívač, výměníky tepla, beztlakové a tlakové ohřívače. Rychlá a bezpečná doprava.


WTERM Bojler SLIM eco v akci. VIP slevy pro registrované. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru.


V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Vysoce kvalitní radiátory pro koupelny. Měděné radiátory - mosaz radiátory ! Nejlepší měděné radiátory jsou zde. Pryč jsou taky veškerá výkonnostní omezení.


A to směrem nahoru i dolů. Skvěle se však hodí i třeba jen k vytopení koupelny. Topné tyče a moduly pro ohřev vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky