čtvrtek 13. října 2016

Plynové sálavé zářiče

KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Plynové zářiče nejen pro ohřev terasy.


Vlajkovou lodí firmy Schwank jsou světlé plynové zářiče se speciální plnou izolací reflektoru, díky níž je minimalizována tepelná ztráta a sálavé teplo je hromaděno přesně tam, kde jej potřebujeme.

Je vyzařováno směrem dolů, například na pracoviště, místo aby nevyužité stoupalo pod střechu. Díky originální konstrukci infrazářičů KASPO bylo dosaženo sálavé účinnosti cca , což je na špičce mezi vyráběnými a dováženými infrazářiči do ČR. Jedná se především o kvalitu spalování. Firmy s prezentací výrobků. Zvlhčovače parní, adiabatické.


Odvlhčovače bazénové, stavební. Klimajednotky a tepelná čerpadla. Vzhledem k našim zkušenostem, technologicky pokrokovým produktům a vysokým požadavkům na kvalitu, jsme vedoucí společností na trhu a celosvětově největším dodavatelem plynového infračerveného vytápění do hal.

Více jak miliony topných zařízení, které byly dodány spokojeným. Dodáváme je v široké paletě typů a topných výkonů. Rovněž možnosti použití jsou široké, vždy je. Toto vysokoteplotní sálavé vytápění pracuje na principu přímého vytápění zářiče plynem nebo propan butanem. Zdrojem tepla je většinou dlouhoplamenný atmosférický hořák, který vytváří tzv.


Pro koncové zákazníky platí, že při nákupu a instalaci sálavého panelu KSP to go dostanete LED osvětlení zdarma. Zářiče mají vysokou výhřevnost s optimálními provozními náklady. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Sálavá topidla Nejnovější druh elektrického vytápění, který je zaměřen na energetickou úspornost.


Prakticky veškerá elektrická energie je přeměněna na využitelné teplo a nedochází ke ztrátám. Omnithervytápění průmyslových hal - nízkoteplotní, světlé a tmavé trubicové plynové infrazářiče, teplovzdušné vytápění Vytápění průmyslových hal Decentralizace topných systémů, plynofikace průmyslových objektů „na klíč”. Hlavní výhodou zářiče s plynovým pohonem je nezávislost na elektrické energii.


Dochádza tak k rýchlemu pocitu tepla bez vzniku tepelných strát. Sálavé infražiariče sa jednoducho obsluhujú, sú bezhlučné a majú nízke prevádzkové náklady. Fungují na principu infračerveného ohřevu, zahřívají tedy především předměty ve svém okolí a tím přispívají k tepelné pohodě.


Tepelné zářiče Soleado Kemper doporučujeme zejména těm, kteří očekávají kvalitu a dlouhou životnost.

Topidla Kemper nesoupeří s levnou konkurencí cenou, jelikož nízká cena je vždy na úkor kvality. Není naší prioritou prodávat topidla masově a za každou cenu. Víme co prodáváme, zákazníkovi nabídneme nejen kvalitní produkt, ale také pozáruční servis. Velký výběr produktů, více variant provedení , tradice, servis, náhradní díly. Infrazářiče, infráky, sálavé infračervené zářiče.


Profesionální poradenství odborníků v oboru sálavého vytápění. Nabízíme infrazářiče pro veškeré ob. Křemenné zářiče nepotřebují přívod kyslíku a nevznikají v jejich okolí žádné spaliny, jsou tedy mnohem šetrnější ke svému okolí než zářiče plynové. Výkon křemenných zářičů je možné lehce bezeztrátovým způsobem regulovat plynulou změnou jejich výkonu buď manuálně, nebo automaticky podle prostorového.


STÍ nad Labem, je určeno pro spalování zemního plynu, propan butanu a propanu. Slouží k vytápění průmyslových i společenských prostor, výrobních a skladových hal, dílen, garáží, autosalonů, prodejních prostor, sportovních hal, tělocvičen, zemědělských objektů, drůbežáren, líhní, dojíren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky