středa 5. října 2016

Regulace hoření timpex

Vítejte na stránkách naší firmy Timpex. Naše firma se zabývá vývojem a výrobou automatických regulací hoření pro krby a kamna. Automatická regulace hoření Timpex je.


Jedná se o program, který umí detekovat otevřená dvířka a je. Regulace hoření spočívá v regulaci optimálního množství.

Firma Timpex se specializuje na vývoj a výrobu regulace hoření již let. V současné době společnost produkuje široké spektrum výrobků – od jednoduchých regulací hoření určených pro samostatná krbová kamna až po komplexní regulace určené pro teplovodní vytápění rodinných domků. ECO je určená pro regulaci hoření v topeništi krbových kamen.


ECO má unikátní vlastnosti, které představují poslední novinky ve vývoji regulace hoření a znatelně zvyšují užitné vlastnosti krbových kamen. ECO byla vyvíjena s cílem jednoduché instalace, kterou zvládne i uživatel se základním technickým. Díky tomu šetří palivo.


Regulátory ECO ECO 1SMART 1Reg0Reg0Reg1Reg1RegSE Reg1Reg2Reg2Reg2Reg2Reg3RegEQ.

New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Mobilní aplikace Timpex ECO zobrazuje průběh činnosti hoření a nastavuje parametry provozu.


Jaká musí být technická příprava pro instalaci regulace hoření ECO 10? Jediná věc, která musí být před instalací regulace hoření ECO zajištěna je přívod napájení 230V. Jinak řečeno v dosahu krbových kamínek musí být zásuvka pro připojení napájecího 5V adaptéru. Tato regulace v reálu probíhá ve změnách pohybů klapky, resp. Použití automatické regulace hoření uspoří cca energie.


Výrobek ECO 1je určený pro regulaci hoření v topeništi krbových vložek a akumulačních kamen. Inteligentní regulace tepla ENÍK AUTOMATIKÉ REGULAE HOŘENÍ PRO KRBY A KAMNA Platnost od 1. DPH a nezahrnují cenu za dopravu. Akce v rámci zahájení prodeje ECO - SLEVA 5Kč.


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb v souladu s Pravidly pro užívání cookies.

Free Shipping Available. Kominictví David Berka Komínové konstrukce, s. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění komínů. Akumulační krb s rohovou krbovou vložkou značky Hoxter je dominantou obývacího pokoje. Krb doplňuje automatická regulace hoření značky Timpex , která usnadňuje obsluhu krbu. Kachle jsou v glazuře slonová kost.


Za zmínku stojí i praktický dřevník. U objednávek v ceně nad 20. Kč včetně DPH máte u nás dopravu zboží ZDARMA!


Reg1je osvědčený typ automatické regulace hoření , který je díky své jednoduché instalaci velice oblíbený. Je určen k regulaci hoření bez požadavků regulovat další zařízení (čerpadla, ventilátory, klapky apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky