pátek 28. října 2016

Klimatizace sinclair multisplit

SINCLAIR CORPORATION LTD. Nástěnné klimatizace , kazetové klimatizace , parapetní klimatizace , stropní klimatizace a kanálové klimatizace. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


A, Dálkové ovládání, 30. Kazetová vnitřní jednotka k multisplit MXZ MITSUBISHI, DC Inverter MLZ-KA35VA 1směrný 5kW.

Kazetová klimatizace se skládá ze dvou částí - venkovní a vnitřní jednotka. Multisplit klimatizace. Obě části jsou propojeny měděným potrubím a elektrickým kabelem.


Venkovní jednotku lze umístit na zem, fasádu, střechu, balk. Možné objednat s odbornou montáží po celé ČR. Samsung Toshiba LG Daikin Panasonic Montáž.


Vnitřní jednotky běží nezávisle na sobě s vlastní regulací otáček.

Jednotka je vybavena WIFI. Ceny multisplit systémů jsou utvářeny individuálně podle množství a typů jednotek. V případě zájmu o multisplit sytém. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Funkce: zabudované WiFi ovládání, temperování na 8°C, tichý režim, hodinový časovač, ovládání lamel svisle i vodorovně, auto-restart, samočištění.


Pokud bude místnost jen jedna bude pro Vás vhodná klimatizace splitová - to znamená jedna vnitřní jednotka a jedna venkovní jednoka. Pokud ale budete chtít mít vyklimatizováno více místností je vhodné řešení tzv. Hlavní výhody klimatizace v zimě: Možná byste čekali, že vytápění u klimatizace asi nebude bráno jako primární funkce, ale opak je pravdou. Sinclair do bytů i firem.


Kazetové jednotky jsou ideální tam, kde jsou snížené stropy, do nichž je lze zabudovat. Provádíme také kompletní domovní. Mezistropní jednotky jsou určeny pro aplikace, kde klimatizace nemá být vůbec vidět, s možností instalace nad snížený podhled nebo do vedlejší místnosti.


Klimatizace do bytu a do domu. Splitová klimatizace - single split se skládá z tiché vnitřní jednotky a jednotky venkovní. Skládají se z jedné venkovní jednotky a jedné až osmi vnitřních jednotek, které obsluhují více prostor najednou.


Vhodné jsou jak pro domácnosti, tak do kanceláří, obchodních prostor, restaurací apod.

Výhodou je pouze jedna venkovní jednotky s možností připojení až pěti vnitřních jednotek ve volné kombinaci jejich provedení (nástěnné, kazetové, kanálové, podstropní, parapetní). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Parapetní 5kW a nástěnná 1kW. K jedné venkovní jednotce je možné připojit až vnitřních jednotek, jejichž instalace vyžaduje minimum prostoru.


Zajistí účinné chlazení a vytápění v několika místnostech. Celé zařízení se používá pro více místností. To, jakou potřebujete, rozhoduje počet místností, jejich velikost a poloha jednotky. Tento druh řešení je pro vás vhodný v případě, že potřebujete zapojit více místností v bytě nebo rodinném domě či kanceláři. Prosím, použijte minimálně znaky!


Podle velikosti jednotlivých místností se skládá z dvou až pěti vnitřních jednotek o různých výkonech na jednu vnější jednotku. Snadno se instalují, obsluhují, jsou spolehlivé a tiché, a jsou k dispozici v moderním spektru mobilních, nástěnných. Chceme tím pokrýt menší místnosti (ložnice, dětský pokoj).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky