čtvrtek 1. listopadu 2018

Air bank založení účtu online

Běžný účet zdarma s bonusovým úročením ? Chceme dokázat, že i banku můžete mít rádi. Nastavte si aplikaci My Air jako bezpečný klíč k vašemu účtu. Bez klíče zůstanou dveře vašeho účtu pro ostatní zavřené.


Bát se nemusíte, ani když mobil ztratíte.

Bez hesla, vašeho otisku prstu nebo obdobného ověření se do aplikace nikdo nedostane, byť by se snažil sebevíc. Buď můžete zajít na pobočku a tam vše vyřešit s bankovním poradcem nebo využít formulář na internetových stránkách banky. Pošlete si aspoň korunu ze starého účtu. Smlouvu k podpisu vám přiveze kurýr až domů.


Podle průzkumu společnosti Datank lidé jednoznačně preferují možnost založit si bankovní účty z pohodlí domova. V posledních letech sice stoupá počet bank , které přestávají osobní návštěvu kvůli založení účtu na pobočce vyžadovat, i tak ale za klienty s potřebnou dokumentací vyšlou kurýra. Za další si již připlatíte, ale není problém je k účtu vydat.

Kompletně on-line si účet sjednáte jen u pěti bank. Přejete si, aby byl účet aktivní okamžitě? A právě tuto variantu otevření účtu jsem si nakonec zvolila já. Air Bank běžný účet určitě není úplně špatný.


Skrz založení účtu jsem se vydal do brněnské pobočky. Když jsem procházel Joštovou ulicí (kříží se s Českou) směrem od Ústavního soudu, po levé straně jsem míjel několik bank. Nejprve jsem prošel kolem nové Equa banky, sídlí přesně na stejném místě, jako dříve mBanka. Pokud tedy zvolíte otevření účtu online , je běžný účet AirBank založen během 2-dnů. V tom případě se nevyhnete návštěvě pobočky.


Ač to není v podmínkách banky uvedeno, požaduje, aby na nový účet došla kontrolní platba z účtu stejného majitele, který účet u Monety zakládá. Nejjednodušší a nejpohodlnější je to samozřejmě on-line přes internetový formulář na stránkách banky. Stáhněte si naši aplikaci na mobilním telefonu iOS nebo Android. Pokus o založení účtu v Monetě v březnu nevyšel.


To je v případě založení úplně prvního účtu mého čerstvě plnoletého syna nesplnitelná podmínka. Online registrácia nového. V dnešní době počítačů, internetu a mobilních telefonů si lze založit účet v bance bez potřeby navštívit pobočku, zasílat dokumenty poštou či čekat na kurýra.

Právě proto vsází na založení bankovního účtu online , které je velmi rychlé, jednoduché a efektivní. Na první pohled by se mohlo zdát, že tuto službu dnes poskytují fakticky všechny bankovní domy, nicméně opak je pravdou. Najdeme hned několik bank , jež se vyznačují absencí takovéhoto založení bankovního účtu. Založení účtu ze zahraničí Dobry den, ziji trvale v zamori a chtela bych si zalozit ucet u ceske banky online.


Všechny formality vyřídíte na pobočce nebo s kurýrem při založení účtu online. Bezkontaktní platební nálepky nebo založení účtu prostřednictvím mobilního telefonu patří jistě k těm nejzajímavějším. Stále více lidí totiž využívá možnost založení účtu online , a to buď přes webové stránky banky, nebo přímo stažením aplikace My Air. K tomu vám poslouží například telefonní linka nebo online formulář. Výhody spořicího účtu : Maximální úroková sazba dosahuje velikosti až.


Jak založit účet u Air bank ? V Air bank si lze založit osobní konto: online , na pobočce, po telefonu, poštou, s pomocí kurýra. Potřebovat k tomu budete: občanský průkaz, při online zřízení kopii dokladu, výpis z bankovního účtu , telefonní číslo. Malý tarif je jednou ze dvou variant běžného účtu , který AirBank v současnosti nabízí s mottem běžný účet, který není běžný. K založení účtu u Equa bank vám.


Nemusíte nikam chodit, stačí mít chytrý telefon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky