pondělí 17. prosince 2018

Akční kamery recenze

Akční kamery recenze

Outdoorové kamery bývají také nazývány jako kamery sportovní nebo akční. Jejich uživatel má možnost pořídit záznam svých aktivit z různých úhlů nebo dokonce téměř z vlastního pohledu. Pokud jste tedy vášnivý sportovec, který si chce pořídit záznam z jízdy na čemkoliv, z plavání, běhu nebo letu, outdoorová. U kamery Insta3ONE X oceníte, že natáčí vše kolem vás.


Akční kamery recenze

Nemusíte tak přemýšlet nad tím, co natáčet. Recenze akční kamery LAMAX X8. Sirius se může pochlubit mnoha zajímavými novinkami. Především uveďme přítomnost dvou displejů, možnost. Vybrali jsme TOP akční kamery , které jsme měli v recenzi.


Jaká sportovní kamera je nejlepší? Podívejte se na náš výběr, přečtěte si recenze a stáhněte si originální videa natočené kamerami. Tento model se hodí se pro všechny cestovatele i milovníky akčních sportů, kteří chtějí mít dobrý záznam svých zážitků a přitom si nedělat starost o výdrž techniky. Jak vybrat správnou akční kameru?


Akční kamery recenze

Důležité si je uvědomit, jestli si pořizujete kameru na motorku nebo ji máte v plánu používat i jinde. Na výběr máte z produktů. Pokud vás zajímají spíše nejlepší outdoorové kamery z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie outdoorové kamery recenze a testy. Můžete se s nimi potápět, provozovat adrenalinové sporty a pořizovat skvělá akční videa z pohledu první osoby.


V horní části kamery najdete dvě tlačítka. Akční kamera LAMAX X10. Jedno je červené, druhé s písmenem M. Z boční strany kamery se nachází dvě tlačítka, jedná se o šipky, které slouží pro pohyb v menu. GoXtreme Endurance přezkoumání akční kamery Zatímco můžete snadno vynaložit více než 3liber na 4K akční kameru od společnosti GoPro, společnosti jako GoXtreme chtějí nabídnout totéž za rozpočet. Při pouhých 1liber, GoXtreme Endurance slibuje zachycení 4K a nabízí řadu příslušenství v krabici, ale může konkurovat vysoce kvalitním akčním kamerám?


Celkové shrnutí recenze kamery Osmo Action. Jak jistě víme, společnost již s kamerami na dronech zkušenosti má. Jako hlavní přednost je přední a zadní obrazovka.


Mezi nimi jde přepínat. Velkým plusem je podpora HDR režimu při 4K záznamu. K dyž jsem naposledy měl v ruce akční kameru Lamax, byla to 8. Sirius, která přišla v balení doslova nabitém příslušenstvím. I proto jsem byl zvědavý, co nabídne vyšší řada a zároveň letošní novinka X9.


S akčními kamerami mám několikaleté zkušenosti a všem tvrdím, že pořádná akční kamera by měla mít gyro! Hlavně tedy, když chcete s kamerou točit videa na kole mimo silnici, v takových případech gyro opravdu oceníte. Všechny kamery s kterými GITsrovnávám jsem v rukách měl a chvíli je testoval.


Ono se ani není čemu divit, vzhledem ke své ceně nelze čekat kov či nějaké designové výstřelky. Výborně ji využijete pro akční. A přes Wi-fi to je komfortnější, ale extra žere baterku a aplikace se seká.


Akční kamery recenze

Je tato recenze užitečná?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky