pátek 21. prosince 2018

Ck chorvatsko

Naší prioritou je spokojenost a maximální pohodlí všech klientů. Zaměřujeme se na oblast Zadarské riviéry, kde máme svůj tým lidí i vlastní ubytovací zařízení. Jsme součástí cestovní kanceláře TRAVEL FAMILY. Vyberte si skvělou rodinnou dovolenou!


Pokud budete volat ohledně vytvořené objednávky, připravte si prosím její číslo (variabilní symbol). Pohodová dovolená u moře na dosah?

V této oblíbené letní destinaci je stále co objevovat. Od moře přes přírodu až po památky, od hotelů až po ubytování v soukromí. Romantické zálivy obmývajúce členité pobrežie, nad ktorým sa vypínajú starobylé kamenné mestečká, množstvo väčších ostrovov a maličkých ostrovčekov s jedinečnými zákutiami nedotknutej prírody nielen v početných parkoch.


Vyrazte s námi poznávat svět. Nechte se ohromit šarmem Paříže, vydejte se za královskou rodinou do Londýna, vhoďte minci do Fontány di Trevi v Římě, nebo vyrazte po stopách Nikoly Šuhaje na Ukrajinu. Invia nabízí pobytovou dovolenou u moře, v přírodě, v metropolích, s výlety, lázeňské zájezdy, pobyty pro seniory, zájezdy pro děti a eurovíkendy. V kalkulácii nie je zahrnutá vernostná zľava na zájazdy CK INTERMEDIAL, prihláste sa o svoje zľavy ! Chorvatsku V Chorvatsku si každý najde to své.


Vernostná zľava sa nevzťahuje na Last minute ponuky a na objednávky v lehote kratšej ako dní pred termínom zájazdu.

Není-li důvodem odstoupení zákazníka od smlouvy porušení povinností CK A. Chceme, abyste s námi prožili vaši dovolenou v poklidu, proto můžeme garantovat skvěle zaúčené prodejce, kteří ví, co prodávají a dokáží poradit, co by mohlo být pro vás to pravé. Invia garantuje najnižšiu cenu dovolenky na trhu vrátane všetkých zliav a akcií. Levná dovolená nejen u moře. Nabízíme letní dovolenou i lyžování také do dalších zemí.


Vlastníme zde svůj penzion s restaurací, které provozujeme. V průběhu letní sezony se tak z členů naší rodiny stávají delegáti, kteří osobně pečují o zákazníky na Cresu. CHORVÁTSKU s kontaktmi priamo na majitelov a bez provízie cestovkám a to už rokov!


Dovolená a zájezdy last minute s Cestovní kanceláří FISCHER. Vybírejte ze široké nabídky online. Sme súčasťou cestovnej kancelárie TRAVEL FAMILY. Okrem dovolenkových pobytov ponúkame poznávacie zájazdy, cestovné poistenie Európskej poisťovne, lyžovačky, wellness pobyty, svadobné cesty, pobyty, výletné plavby.


KOMPAS PRAHA, cestovní kancelář, spol. Vás ujistili, že cestovní kancelář CK Valaška vnímá znepokojení svých zákazníků způsobené obavami ze šíření koronaviru. Věříme, že do letní sezony je ještě daleko, a pevně věříme že se situace uklidní. Zároveň však chápeme aktuální pocity zákazníků a jejich nejistotu ohledně odjezdu na. Chorvátsko, Bulharsko, Turecko, Grécko, Egypt, Tunisko.


Využijte nejlepší ceny zájezdů. Vzhľadom na vývoj situácie súvisiacej s preventívnymi opatreniami zameranými proti ochoreniu COVID-na Slovensku je naša CK na základe rozhodnutia vlády SR zatvorená do odvolania.

Invia je najväčší online predajca zájazdov, ktorý ponúka zájazdy od desiatok cestovných kancelárií. Alpina, cestovka pro všechny, kteří mají radost z pohybu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky