úterý 4. prosince 2018

Tepelná čerpadla mladá boleslav

Tepelná čerpadla , topení, voda - Jan Klouček - služby v oboru tepelná čerpadla , topení, voda. Montáž topení a topných systémů, odpadů, tepelných čerpadel, kotlů a tepelných výměníků. Působíme v celém Středočeském kraji - Liberec, Mladá Boleslav , Mohelnice nad Jizerou, Turnov, Praha, Svijany.


Přemýšlíte o nákupu tepelného čerpadla ? Nebaví Vás už běhat přikládat uhlí nebo dřevo?

Chcete mít ekologické úsporné vytápění? Kontaktujte nás pro nezávaznou nabídku vytápění tepelným čerpadlem, za Vámi přijedeme, poradíme a navrhneme pro Vás ideální řešení s ohledem na Vaše finanční možnosti. Kaskádu tepelných čerpadel řídí regulační systém xCC ve verzi 7. Do systému byl dodán též elektrokotel jako bivalentní záložní zdroj. Topná soustava v domě je řízena regulačním systémem xCC ve verzi Family. Tato možnost je samozřejmě zdarma.


Za účelem úspory energií jsme realizovali tepelné čerpadlo v Mladé Boleslavi. Prodej a montáž tepelných čerpadel v Mladé Boleslavi a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PZP TEPELNÁ ČERPADLA , TVK servis, s. Dodávka a montáž - tepelná čerpadla , klimatizace a vzduchotechnika - Hasko Sobotka, Mladá Boleslav Zajišťujeme dodávku, montáž a servis tepelných čerpadel. Příprava pro budoucí montáž klimatizací RD Mnichovo Hradiště. Klimatizace RD podkroví Michal. Vytápění objektů, ohřev užitkové vody topnými plyny. Zajišťujeme výrobu, dodávku a montáž vzduchotechnických zařízení, dodávku s montáží vč.


Používáme kvalitníprodukty od osvědčených výrobců. Naším sídlem je Mladá Boleslav , realizujeme však zakázky po celé ČR. Družstevní závody Dražice-strojírna s. Vypadá to, že na této stránce nebylo nic nalezeno. Možná zkuste vyhledávání? Instagram 7Followers.


1Subscriber. Montáž tepelných čerpadel - Mladá Boleslav Rok se pomalu přehupuje do chladnějšího období, a proto je nutné myslet na tepelné zařízení. Pokud zvažujete aplikaci nebo renovaci tepelného systému, tak se podívejte, co nabízí taková tepelná čerpadla , která jsou stále více oblíbenější. Nízkoteplotní tepelná čerpadla vzduch-voda.


Vyvíjíme a vyrábíme tepelná čerpadla pro vnitřní instalaci.

Strojovna i zásobníky jsou umístěny uvnitř budovy. Dle přání zákazníka a možností bytového-panelového domu je možná i venkovní instalace, nebo instalace dělená tzv. Jde o tichý a úsporný zdroj tepla, který šetří Vaše peníze. Krátká návratnost investic!


Zákaznická linka - máte nějaký dotaz? Autorizovaný prodej, montáž a servis. Než se obrátíte ke klasice, jako jsou radiátory, zvažte, jestli nebude výhodnější pořídit si ekonomičtější prvek. Jan Klouček – tepelná čerpadla , voda, topení, montáž topných systémů, kotlů a odpadů, rekonstrukce bytových jader na klíč Mladá Boleslav.


Nabízíme kompletní služby v oboru voda, topení a tepelná čerpadla. Na vyžádání předložíme. Inženýrské sítě pro vás uděláme kompletně.


Nabízíme realizaci vodovodních a kanalizačních přípojek - včetně šachet a septiků, také pokládku vodorovného potrubí pro tepelná čerpadla. Specializujeme se na tepelná čerpadla a instalace podlahového vytápění. Postupem času jsme rozšířili naše působení o jádrové vrtání a řezání betonu, přidali měření termokamerou a od roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky