středa 5. prosince 2018

Elektricke topeni do karavanu

Topení je v karavanu prvkem zásadně zvyšujícím komfort použití. Firmou, která se výrobou topení proslavila nejvíce je Truma, která také tvoří většinu naší nabídky. V této kategorii nabízíme samotná topení, veškeré příslušenství pro topení i doplňky, které jen pro vyhřívání prostoru karavanu můžete.


Tak jsem vyzkoušel možnost topení čajovými svíčkami. Přes noc jsem udělal ještě test, který bohužel nem.

Keramické topné těleso Mika. V karavanu nikdo nebyl. Spotřeba: od 15cti do hodin z °C na °C - kwh. Od hodin do 09:- udržování na °C - kwh.


Teplota na poličce u postele (u okna byla 1 termostat v prostoru ukazoval 24). Nejste-li v karavanu delší dobu (půl dne, den) je dobré, aby ve Vaší nepřítomnosti běželo topení alespoň na malý výkon a teplota v karavanu neklesla pod 10°C. Pozvolné temperování interiéru je určitě úspornější, než sepnout topení na maximum až v době, kdy se do karavanu vrátíte.

Společnost Karavanista s. Věnujeme se prodeji karavanů a doplňků pro karavaning. Prodáváme i další příslušenství jako filtry, kryty a součástky. Provádíme i opravy topení do karavanů a zajistíme vám náhradní díly. Požadavky na bezpečnost, funkci a hospodárnost provozu plní série topidel firmy TRUMATIC, kte rá dodává topidla téměř do všech typů a značek karavanů.


Dále špičková topení teplovzdušná do obytných aut. Ty už jsou ale v jiných cenových. Ultraheat lze použít souběžně s během plynového topení nebo jen samostatně. Velkou výhodou je termostatická regulace a velká rychlost vytopení na požadovanou.


Malé kompaktní elektrické topení do karavanu , do kanceláře i na doma za příznivě nízké ceny. Horkovzdušný ventilátor či topení do zásuvky je ideální na cesty. Tento přístroj je napájen ze zásuvky cigaretového zapalovače a poskytuje ok.


Také řeším topení do velmi malého karavanu. Když už bych zkousnul cenu Trumy, tak mám problém, kam jí dát. Na instalaci do sedačky je moc vysoká.

Existuje vůbec nějaká alternativa k Trumě? Vážení zákazníci v příloze níže uvádíme seznam dílů potřebných ke kompletní instalaci topení do karavanu. Pozice se dělá na zakázku podle velikosti a tvaru prostoru určeného pro instalaci topidla v karavanu.


Pozice se dělá také na zakázku, měla by být vždy stejná. Tyto nádrže s kapacitou nejčastěji cca 70l jsou umístěné uvnitř karavanu a voda se do nich nalévá venkovní nálevkou. Výhoda je především ve využití při campování na divoko, kdy nemusíte dávat nádrž vedle karavanu. V následující recenzi se dozvíte, které topení do auta bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.


Topení do auta je vhodné zejména do starších vozů a také do horských oblastí, kde se řidiči musí s mrazivým počasím potýkat mnohem častěji. Současné plynové topení na pb do karavanu musí splňovat řadu bezpečnostních pojistek, aby k podobným situacím nedocházelo. Hlavní je, že odvod spalin je vyveden zcela mimo obytnou část karavanu.


Moderní topné systémy mají již integrované detektory pro kontrolu kyslíku a případný úniku propan butanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky