středa 26. prosince 2018

Nastavení termostatu salus

Nastavení termostatu salus

Nastavení dne a času 3. This feature is not available right now. Please try again later. Výměna původního termostatu 4. Sterownik Salus programowanie czasu i temperatury PoKawie. Má oranžově podsvícený displej, jehož podsvícení se aktivuje při dotyku tlačítka.


Nastavení termostatu salus

Obsahuje několik týdenních programů s možností nastavení vlastního po jedné hodině v dny. SALUS 091FL Váš nový termostat bude Vašej rodine slúži ť nieko ľko rokov s výraznou úsporou na nákladoch za energiu. Ve ľký LC ktorý zobrazuje rad údajov, umož ňuje ovládanie bohatej funk čnej výbavy stla čením tla čidla.


Pred použitím termostatu si, prosím, pozorne pre čítajte túto príru čku. Používání termostatu 3. Zobrazení nastavené teploty a její změna 3. Ruční přednostní nastavení (manuální přednostní nastavení ) 3. Programování termostatu 3. Ovládání a chladicí systém 3. Pokojové termostaty SALUS , HONEYWELL a další pro vytápění, topení a podlahovku. Pokojové programovatelné termostaty a manuální termostaty slouží k nastavení požadované pokojové teploty v domě, bytě, apod. Domů - SALUS Controls - vítejte na našich webových stránkách.


Prohlédněte dostupné produkty, vyhledejte prodejce nebo kontaktujte náše technické oddělení. Ustawianie temperatury komfortowej (ikona słońca) w regulatorze SALUS 091FL oraz 091FLRF. Szczegółowe informacje na temat regulatora, instrukcja obsługi oraz.


Změna těchto parametrů může mít vliv na Váš topný systém. Skip navigation Sign in. Distributor SALUS Controls: Thermo-control CZ s. Snímají izbovou teplotu a na základě toho se snaží kotel regulovat vytápěcí výkon kotle. Termostat umožňuje nastavení dvou teplot, tzv. SALUS 0termostat má samozřejmě i pokročilé funkce, jako například nastavení rozdílu spínání kotle, kde se určí přesný rozdíl mezi zapnutím a vypnutím kotle.


Nastavení termostatu salus

Uvedený regulátor SALUS IT5dokáže spínat i různé jiné spotřebiče velkého výkonu, protože jeho spínací napětí je až 16A. Při nastavování požadované teploty lze využít pojistku proti nastavení nežádoucí teploty neoprávněnou osobou. V polohe dolnej spína kúrenie okamžite, pri nastavení termostatu v režime chlade- nia je oneskorenie nastavené automaticky.


ON mení režim riadenia termostatu naopak, t. Těmito pokyny se prosím řiďte při každém uvádění termostatu do provozu na novou sezónu i při výměně baterií. SALUS T105RF Bezdrátový termostat SALUS T105RF nahrazuje běžné domácí termostaty, je 4. U termostatu , který jsme montovali, došlo k disproporci mezi tištěným návodem a skutečným stavem - označení jednotlivých svorek nebylo ve stejném pořadí. Platilo ne pořadí svorek, ale označení písmeny (v průběhu výroby zřejmě došlo ke změnám, které manuál už nezohlednil).


Nastavení termostatu salus

Ako sú napríklad konvektory, infražiariče, klimatizácie, obehové čerpadlá do kotolne. Dosah termostatu a prijímača je cca 1metrov vo voľnom priestranstve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky