úterý 4. prosince 2018

Krbová kamna s výměníkem na uhelné brikety

Kamna budou hlavním zdrojem vytápění. Mohl byste mi doporučit typ vhodných kamen. Předem děkuji za odpověď. Krbová kamna s výměníkem Premium Hass Sohn Visby.


Na kusové dřevo, uhelné briket a dřevěné brikety. Prodej ocelových a litinových krbových kamen na dřevo a brikety a teplovodních kamen s výměníkem.

Vyberte si krbová kamna podle svých potřeb. Přitom potřebujeme, aby byla nahoře plotýnka, na které by se dal ohřívt hrnec vody. Co byste nám doporučili?


S moderními kachlovými kamny na dřevo nebo uhelné brikety nemůžete šlápnout vedle. Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Velice úsporné řešení pro novostavby, kde není nutno budovat přípojku na plyn.


Rohová krbová kamna Prity AM Ws výměníkem mají celkový jmenovitý výkon 13.

Kvalitní krbová kamna za rozumnou cenu. Vysokoenergetické uhelné brikety Union (Heizprofi) i Rekord mají nízký obsah síry a poskytují dlouhotrvající teplo. Hnědouhelné značkové brikety jsou velmi kvalitním palivem pro krbová a kachlová kamna i kotle na pevná paliva. Hnědouhelné i černouhelné brikety jsou určeny pro ta topná zařízení, která jsou vybavena.


Balené uhelné brikety UNION palců. Vhodný pro prakticky každé topné zařízení (ne kotle s podavačem), zejména krbová kamna , krby, klasické kotle a kamna , kde požadujeme delší dobu hoření. Pokud je vaším cílem a přáním vytápět prostřednictvím krbových kamen celý dům, poslouží vám k tomuto účelu krbová kamna s výměníkem.


Integrovaný teplovodní výměník předává část tepla vyprodukovaného hořením do vodního média, které je následně pomocí oběhového čerpadla. Mají vynikající poměr mezi výkonem a cenou, proto také patří k těm neprodávanějším na trhu. Jako typ paliva je možné využívat jak dřevo, dřevěné i uhelné brikety. Rozhodně neplatí, že by jakákoli krbová kamna byla kamna na uhlí. Výrobci však mají modely, které spalování uhlí umožňují.


Pokud u vámi vybíraných kamen není výrobcem vyloženě uvedená možnost spalování uhlí, tak v nich nedoporučujeme topit tímto způsobem. Vzhledem ke svému výkonu vhodné pro nízkoenergetické stavby. Co patří mezi přednosti krbových kamen Ludwig I ? AKČNÍ CENY DÁRKY REPASOVANÁ KAMNA.


Krbové vložky Kompletní krby Sporáky na tuhá paliva.

Prodám nepoužitá kamna s plotnou na vaření,a také obručí na sušení. Doprava možná dohodou do -kč na 1. Stylová krbová kamna BLIST B2E - kW s teplovodním výměníkem. Tělo kamen z ocelového plechu. Vybírat můžete krbová kamna horkovzdušná i krbová kamna s výměníkem. Celolitinová krbová kamna na tuhá paliva – dřevo a brikety.


Prodáváme také teplovzdušné výměníky, kouřovody (roury a kolena), komínové růžice a doplňky ke krbovým kamnům. Brzy v prodeji také moderní peletová kamna. Sháníte kachlová kamna s výměníkem ? Výběr značek, odborná instalace, servis, poradenství, doprava zdarma na vybrané!


Taková kamna mohou bez problému jako primární zdroj tepla vytopit byt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky