úterý 25. prosince 2018

Invertorová jednotka

Naproti tomu invertorová technologie využívá přesnou kontrolu výkonu klimatizace, čímž ušetří ve srovnání s konvenčními modely až procent energie. Výkon kompresoru klimatizace se plně přizpůsobuje požadované teplotě, takže této teploty dosáhne rychleji a udržuje ji mnohem stabilněji. Oceníte i další výhody. Tepelná čerpadla Loria jsou společným projektem firem Atlantic a Fujitsu, ve kterém se zúročily zkušenosti. Pokročilá invertorová , multisplitová technologie vyvinutá společností LG, přináší vysoký výkon při nižší spotřebě energie.


Zároveň je méně prostorově náročná než instalace samostatných splitových systémů.

K dispozici je celá řada elegantních a designových vnitřních jednotek v různém provedení, které. S umístěním vnitřních jednotek i té venkovní vám poradíme. Kondenzační jednotky SINCLAIR najdou své uplatnění v chladírenských systémech. Dieselové zariadenia - slúžia ako núdzový zdroj energie určený pre intenzívnu prevádzku.


Standardná jednotka sily pri lineárnom pohybe je Newton, so symbolom N. Menovitý krútiaci moment motora možno vypoéítat podra nasledujúceho vzorca. Nová invertorová řada KE - výkonná a účinná. Nástěnná jednotka Panasonic řady KE.


Invertorová jednotka Panasonic řady KE.

Venkovní klimatizační jednotka - právě nyní v AKCI. Kompletní systémy klimatizací a jejich příslušenství čekají pouze na Vás. Pro každého našeho zákazníka nabízíme technickou podporu při jeho výbšru. Zejména v přechodovém období (jaro-podzim) a v létě je velký přebytek výkonu, který právě inverterová technologie eliminuje, takže není problém s cyklováním tepelného čerpadla (častým zapínáním a vypínáním).


SKRYTÁ VNITŘNÍ JEDNOTKA S NÍZKÝM STATICKÝM TLAKEM Panasonic myslel také na integraci svojí technologie do stávajících archi. Nová konstrukce, vysoká úspora energie a supertichý provoz. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prohlašuji, že jsem se seznámil(-a) s tím, jak jsou zpracovávány mé osobní údaje (informace zde) a se zpracováním mých osobních údajů souhlasím. Obecně lze říci, že pro domácnost či malou kancelář bude stačit mobilní klimatizační jednotka o chladicím výkonu okolo kW. Extensa S, Excellia S Nízké provozní náklady.


Jak vyplývá z výpočtu COP, z kWh dodané elektrické energie vyrobí Alfea až kWh tepla. Vysoko účinná invertorová jednotka udržiava požadovanú príjemnú teplotu jemným prispôsobením prúdu vzduchu. Výsledkom je úspora energie pri zachovaní potrebného komfortu. Moderná invertorová technológia, vďaka ktorej jednotka dosahuje maximálny výkonnosť a energetickú účinnosť. Stlačením režimu ECO pri režime chladenia môžete ušetriť až o viac energie v porovnaní s bežnou prevádzkou.


Jednotka automaticky upraví rýchlosť ventilátora pri interiérovej jednotke a taktiež.

Chladiaca jednotka MIG TIG - záručná doba roky. Kompaktní invertorová jednotka Light Commercial Toshiba RAV-SM8split představuje velmi úsporné technologie, automatický restart a diagnostika poruchy, 3-stupňová filtrace s bioenzymy. Vyznačuje se vysokou spolehlivostí, která jednotku předurčuje do serveroven a středně náročných provozů. Vnitřní jednotka Toshiba Suzumi Plus RAS-B13N3KV2-E- nástěnná, 3. Panasonic - invertorová klimatizace, nástěnná, chladící výkon 5kW, topný 4kW. Tepelné čerpadlá využívajú teplo z okolitého prostredia.


Ako vyplýva z výpočtu COP, z kWh dodanej elektrickej energie vyrobí Alfea až kWh tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky