pondělí 24. prosince 2018

Kvalitní bílé pelety

Kvalitní bílé pelety

Za kvalitní pelety považujeme pelety bílé vyráběné z měkkého dřeva bez kůry. Pro kotle Atmos se používají pelety o průměru až mm. Jiné pelety z řepkové nebo obilné slámy jsou momentálně jen okrajovou a velmi problematickou záležitostí, proto se jejich spalováním naše firma nezabývá. Kvalitní dřevěné pelety jsou vyrobené na profi zařízení.


Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, která zapálí pelety kdykoli je potřeba zatopit. Vysoce kvalitní dřevěné bílé pelety - Kg pytle : Cena: 9Kč (včetně DPH ) Velkoobchodpelety. Vám nabízí kvalitní bílé dřevěné pelety o vysoké jakosti. Pouze naše dřevěné pelety jsou vyráběné z čistého dřeva, bez příměsí a dalších nežádoucích látek. Dřevěné PELETY a dřevěné BRIKETY – Hradec Králové.


Náklady na vytápění domácností stále stoupají a jsou rok od roku vyšší a vyšší. Na trhu existují kvalitní topiva se skvělou výhřevností, ale malí odběratelé je dosud opomíjeli. Jedná se o dřevěné pelety a brikety. TOP ENplus A charakteristické vysokou výhřevností, nízkým obsahem popele, ekologickým provozem a současně velmi příznivou cenu.


Kvalitní bílé pelety

Pelety TOP ENplus Ajsou. Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní. Nabízíme kvalitní dřevěné pelety ze smrku nebo borovice za bezkonkurenční ceny. Hořáky jsou určeny pouze pro kvalitní bílé pelety z měkkého dřeva bez kůry o průměru - mm, o délce - mm a výhřevnosti - MJ.


Předepsané palivo: kvalitní dřevěné pelety ( bílé ) o průměru až mm, délce až mm a výhřevnosti - MJ. V automatickém režimu kotel umožňuje spalovat jenom kvalitní bílé dřevěné pelety o průměru mm. Ke kotli KTP PELLET je potřeba dokoupit zásobník. Výhodou těchto hořáků je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, která zapálí pelety kdykoli je potřeba zatopit. Hořák a kotel tak pracuje na plný výkon s nejvyšší účinností a nejlepší.


Kvalitní bílé pelety

Ungaro používá při výrobě peletových kamen velmi kvalitní nerezovou ocel, ušlechtilou měď a litinu. Materiál je při peletizaci pod vysokým tlakem protlačován skrz malé kruhové otvory ocelové matrice, přičemž se zahřívá na teplotu okolo 1° C. Celuloza, která se nachází ve dřevě, vlivem teploty měkne a stává se lepivou. Zajímavé je, že tam není žádné pojivo, lisují se pod vysokým tlakem. Běžné odstraňování popela z hořáku prová-díme přes otevřená dvířka kotle jednou za až dní dle potřeby. ATMOS A- výkon - kW.


Doba rozpustnosti však záleží na teplotě vody, a hlavně aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně,ozobou jakkoliv tvrdou peletu za zlomek času! Je to tedy velmi kvalitní materiál s mnoha druhy nadstandardně kvalitních surovin a specifických doplňků. Nový kotel na peletky Rojek A 15. Retortový hořák umožňuje spalovat i peletovaná biopaliva – (rostlinné pelety a po přidání adaptéru i obilí).


Kvalitní bílé pelety

Naše peletky mají vysokou výhřevnost a velmi nízké procento popela. Přinášíme informace o tom, kolik dnes za pelety zaplatíte a jak vybrat vhodného dodavatele. Ideální čas pro doplnění zásob pelet je právě teď – ceny jsou totiž nižší, než těsně před topnou sezonou.


Hlídejte si certifikaci nakupovaného topiva, ta totiž zaručí jeho výhřevnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky