středa 5. prosince 2018

Elektrický ohradník

Elektrický ohradník

Ponúkame ochranu pred voľne žijúcou zverou. Elektricky ohradník pre dobytok. Jsme český výrobce generátorů fencee pro elektrické ohradníky. Díky mnohaletým zkušenostem s výrobou a prodejem výcvikových produktů značky Dogtrace a zázemí naši mateřské společnosti VNT electronics s. Popis: Ohradník dle fota.


Elektrický ohradník

Už nic víc nepotřebujete je to komplet. Dále k tomu nabízím 25ks izolátorů , Páska oranžová nebo bílá tl. A neuškodí ani žádnému zvídavému kolemjdoucímu. Vaší návštěvě webových stránek, aby tak vylepšila jejich fungování, usnadnila sdílení na sociálních sítích a nabídla reklamu zaměřenou přímo na to, co Vás zajímá. Na této stránce naleznete elektrický ohradník pro zvířata.


Klikněte na obrázek zvířete, na které sháníte elektrický ohradník a stránka vás automaticky přesměruje na danou kategorii. Ohrada udrží zvířata ve vymezeném prostoru díky elektrickému výboji, který však nemá takovou sílu, aby zvířeti nebo náhodnému kolemjdoucímu ublížil. SCHÉMA ELEKTRICKÉHO OHRADNÍKU Zajímá Vás jak složit elektrický ohradník ? Připravil jsem pro Vás následující schéma, které Vám pomůže zorientovat se v tom, jaké součásti jsou potřeba pro stavbu elektrického ohradníku.


Elektrický ohradník

Po kliknutí na popisek (č.– 18) se dostanete přímo do našeho e-shopu, do příslušné kategorie se zbožím. Dobrý den, vítejte na e-shopu elektrickyohradnik. Mám dvě kozy a začly mi utíkat. Bohužel moje finanční prostředky jsou omezené a elektrický ohradník v kamenném obchodě si nemůžu dovolit.


Nejsem elektrikář tak jsem Vás chtěl moc požádat jestli by jste mi ohradník nevyrobil. Ohrady pro ovce, ovčí ploty, ovčí ohradní pletiva, ohradní panely pro ovce, elektrické ohradníky pro ovce, elektrické oplocení pro ovce, elektrické hrazení pro ovce, prodej spotřebního materiálu pro zemědělství. S výběrem Vám rádi poradíme. Mohli byste mi prosím poradit?


Vodič ohradníku musí být oddělen od země na nevodivých sloupcích (plastové pro dočasné ohrady) anebo. Oproti základnímu modelu má vodotěsný a dobíjecí přijímač. Ohradník se skládá z ovladače, přijímače připevněném na obojku psa a anténní cívky o. Toto opatření je vhodné v případě, že břehy rybníka nejsou členité, v březích nejsou nory s vchodem nad a pod ohradníkem a toto opatření se hodí spíše pro menší rybníky. Kvalita, 1 servis a rozumná cena. Solárny kombinovaný zdroj fencee power DUO PDje univerzálne použiteľný pre krátke, stredné aj dlhé ohrady.


Pro elektrický ohradník je vodič jednou ze základních součástí. Lze je rozdělit dle použitého materiálu - kovová lanka a dráty, polyethylenová tzv. PET lanka, pásky z monofilových vláken a polypropylenová lana.


Důležitými údaji u vodičů pro elektrické ohrady je jejich vodivost a mechanická pevnost. Možnosť napájania z adaptéra alebo baterky 12V. Výrobca: Petsafe Domáce ohradník PetSafe naučí vášho miláčika rešpektovať dané územie.


Ide o malé zariadenie, ktoré prenáša rádiový signál s polomerom až metra. Pes alebo mačka má na krku prijímač, ktorý pri priblížení k danej zóne. Co je to elektrický ohradník ? Jedná se o důmyslné neviditelné ploty, které využívají moderní technologie, jsou bezpečné, prověřené a spolehlivé.


Pokud se pes, který má na sobě speciální obojek s přijímačem, přiblíží k neviditelnému plotu, je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky