pondělí 3. prosince 2018

Přesný vodoměr

Přesnost je vyšší než metr. Vodoměr umožňuje samoaktivaci dálkových odečtů, tzn. Klasický suchoběžný vodoměr nemůže být z technického hlediska neovlivnitelný - má magnetickou spojkou a záleží pouze na síle magnetu, kterým se ovlivní a tím se zastaví a vodoměr nenačítá - proto je třeba aby dodavatel antimagnetičnost vodoměry byl schopen doložit atesty, které nám řeknou zda lze magnet, který je. Doporučujeme kontrolovat náměry fakturačních vodoměrů.


Rozdíl Vás může překvapit!

Ultra přesný vodoměr Kamstrup Multical je moderní měřidlo ultrazvukové konstrukce. Bytový vodoměr ENBRA ETW eco představuje ekonomické řešení především pro měření spotřeby studené i teplé vody v bytových domech a administrativních i průmyslových objektech. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků.


Je-li vodoměr namontován ve svislé poloze, přesnost měření je výrazně horší. Horší přesnost je také, když je vodoměr instalován v nestandardní poloze, což je vodorovná montáž s natočením měřidla o stupňů (když je vodoměr vodorovně, ale ciferník nesměruje nahoru, ale do strany). Jedná se tedy o vysoce přesný vodoměr , ale s magnetickou spojkou.


Z dostupných informací na internetu plyne, že na našem trhu pouze dva výrobci, kteří mají takto přesné suchoběžné vodoměry.

Vodoměry v bytě, neboli bytové vodoměry, Vám přerozdělují spotřebu vody. I pro něj jsou tedy určeny webové stránky vodomery. K vyřešení problému se spotřebou vody vám pomůže přesný neovlivnitelný vodoměr. Mějte navždy pod kontrolou své náklady za vodu!


Standardní provedení vodoměru domaqua m R100H je klasický kompaktní vodoměr nad omítku. Je známou skutečností, že bytové vodoměry usazené ve svislé montážní poloze obvykle vykazují horší přesnost měření než v horizontální poloze (největší vliv na to má uložení turbíny). S jakou přesností měří váš dosavadní vodoměr ? Náš sortiment zahrnuje pokročilé ultrazvukové vodoměry se 1 neovlivnitelností, vysokou přesností ve všech montážních polohách) a s integrovaným komunikačním modulem pro dálkový odečet. Díky tomu jsme schopni přenášet data on-line bez nutnosti instalace páteřní sítě. Zařízení má integrovanou baterii na let, tudíž vodoměr slouží po dobu tří ověřovacích období.


Díky tomu se z něho stává nejlevnější přesný dálkově odečitatelný vodoměr na trhu. Měřená data vodoměr vysílá v šifrovaném protokolu. Celý systém je napájen z jediné baterie, které zajistí jeho provoz po dobu až let. Kromě této komunikace je možné instalovat optický adaptér pro konverzi měřených dat na impulzní výstupy. Snadno tak lze připojit vodoměr do stávající infrastruktury.


Plaťte méně za vodu - pořiďte si přesný neovlivnitelný vodoměr Maddalena, Víte o tom, že až uživatelů bytů v ČR doplácí vodu za sousedy a ani o tom neví? Víme, jak tento problém vyřešit.

Vybíráme přesný vodoměr. V hledáčku vašeho zájmu by samozřejmě měl být pokud možno co nejpřesnější vodoměr. U vodoměrů dostupných na českém trhu jsou k dispozici tři třídy přesnosti označené písmeny A, B a C. V případě, že máte specifický požadavek na vodoměr jiné značky, prosím, kontaktujte nás, budeme se snažit Vám vyhovět. Společnost Maddeo CZ s. Vícevtokový domovní, tzv.


Pegasus je vodoměr s velkým rozsahem měření, který je vysoce přesný a citlivý zejména na malé průtoky. Vodoměry jednovtokové konstrukce jsou společností Itron vyráběny již více než dvě desetiletí během nichž konstrukční a materiálová inovace spolu s vysokou přesností výroby umožnily vyloučení všech regulačních prvků. Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení. Tento přístup zaručuje vysokou.


To spolu s precizní výrobou zajišťuje přesnost měřidela nejen při ustáleném průtoku vody, ale také při rychlém náběhu a doběhu průtoku, což je důležité zvláště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky