čtvrtek 13. prosince 2018

Montáž domovních zvonků

Zabýváme se rekonstrukcemi a montáží domovních zvonků pro bytové domy v oblasti Brna a okolí. Zajistíme profesionální montáž domovních zvonků drátových i bezdrátových. Stačí nás jen kontaktovat a klidně již zítra na vás pošťák může zvonit třikrát. Do popředí zájmu se prosazují stále více digitální systémy, které při vyšší kvalitě zobrazení nabízejí jednodušší montáž a často i využití stávajících rozvodů domovních zvonků.


Do systému je možné integrovat i přístupový systém v podobě čtečky.

Instalace, montáž , oprava a revize domovních telefonů. Provádíme instalace, montáž , opravy a revize domovních telefonů bytových a družstevních domů. Při instalacích doporučujeme využít produkty od firmy Tesla stropkov. Ať už se jedná o domovní telefony, domácí telefony, zvonkové tablo nebo elektrického vrátného. Kompletní výměna domovních zvonků a domácích telefonů.


Domovní zvonky a videotelefony mohou být instalovány u jakýchkoliv typů objektů. Montáž a opravy vstupních systémů pro dálkové otevírání dveří.

Montáž domácích telefonů provádíme po celých Pardubicích a okolí (Chrudim, Dašice, Heřmanův Městec, Holice, Hradec Králové, Hrochův Týnec, Lázně Bohdaneč, Přelouč, Sezemice, Slatiňany). Aktuální katalog firem v kategorii domovní zvonky Hlavní město Praha. Bezdrátové zvonky najdou své využití v domácnostech, kancelářích a dalších místech, kde chcete vědět i příchozích návštěvnících. Jedná se o oblíbenou variantu ke klasickým zvonkům, které však nevyžadují natažení kabelu.


Vše za přijatelné ceny. Montáž domovních telefonů - Kladno, Slaný, Hostivice, Unhošť, Stochov a okolí. Provádíme montáže a opravy domovních zvonků , domácích telefonů a systémů pro dálkové otevírání dveří. Domovní telefony včetně mikroprocesorového řízení s kódováním otevírání domovních dveří. Provádíme opravy většiny typů domovních zvonků , případě opravy atypických systémů.


Odborné zapojení do systému domovních telefonů a zvonků. Nabízíme opravy stávajících, výměny zvonkových tabel. Montáž bezkontaktní čtečky čipů pro otevírání vchodových dveří výrazně zjednoduší vstup osobám povolaným. Použití čipu je mnohem rychlejší než u klasického klíče. Dále odpadá pravidelná výměna cylindrické vložky z důvodu opotřebení.


Samozřejmostí je možnost ponechání otevírání klíčem. V rámci komplexních služeb nabízíme také nejmodernější typy domovních zvonků pro rodinné domy či malé firmy.

Antény, satelity, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, domovní telefony a videotelefony, elektropráce… Vítejte na stránkách společnosti HLAVICA, která působí již 25. Než se rozhodnete rekonstruovat vaše domovní telefony či zvonky, poraďte se s námi o možnosti rekonstrukce. Níže malí příklad toho proč přejít ze starých zvonků a analogových telefonů na nový moderní digitální systém.


Vaše práce domlouvat rekonstrukce domovních zvonků (telefonů) a osvětlení na bytových domech, jednat s předsedy Společenství vlastníků jednotek (SVJ) a Bytových družstev (BD) nebo jiné společenství. Za každou dokončenou Vámi domluvenou zakázku od nás dostanete z celkové ceny zakázky, př. Naše firma má bohaté zkušenosti s instalacemi dálkově ovládaných vstupních systémů a domácích telefonů.


Na přání jsme schopni realizovat i poměrně složité instalace splňující ty nejmodernější požadavky. V případě dotazů ohledně našich služeb. Připravené, vyskládané nebo hotové sady, sestavy, kity či sety domovních (domácích) videotelefonů.


Sady jsou rozděleny podle toho pro kolik bytů jsou určeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky