pondělí 31. prosince 2018

Prodám rámový lis

Predám hydraulický rámový lis na výrobu škárovky, lepenie okien a pod. Značkový dřevoobráběcí stroj. Po kolejničce na horním profilu.


Například když je skříňka namontovaná na rámový lis , je v průběhu lisovacího procesu možné nainstalovat do zdi hřebíky. Moderní lisy na dřevo se vyrábějí nepřetržitě. Z toho důvodu se vyvíjejí i nové technologie a nové materiály, které jsou určeny pro další vývoj lehkých, ohebným a efektivních lisů na dřevo.

Komplet nové vzduchové rozvody, vše OK. Velikost lisování 185x305cm, velikost lisu 240x350x50cm. Rámové lisy Universální lisovací stroje Feichtner řady RP jsou vhodné pro každou truhlářskou dílnu. Kvalitní robustní a tuhá konstrukce. Lisovací rozměr 55x85m.


Tři svislé a dva horizontální písty. Demontován a již připraven na transport. Dobrý den, prodám lis na kulaté balíky John Deere 5s variabilní komorou.

Nové a použité repasované dřevoobráběcí, stolařské a truhlářské stroje se zárukou. Lis je v super stavu, m. Je vyčištěná,má náhradní nový řetěz,lištu,jeden silenblok. Pila má procesor a při připojení na diagnostiku,si můžete potvrdit,že pila moc dlouho nebyla v provozu. Prodám motorovou pilu Husqvarna 560. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Repasovaný rámový hydraulický lis SCM určený k lepení rámových konstrukcí jako rámů oken a dveří. Ponuka platí do vymazania inzerátu. Kontakt pouze telefonický. Stroj je obecné označení pro účelová, obvykle mechanická nebo elektromechanická zařízení, jimiž člověk rozšiřuje své síly a možnosti. Náš bazar strojů a techniky je místo kde lze zdarma vystavit inzerát na stoje a techniku, nebo naopak nalézt inzerát na sekačky, šicí stroje, sněžnou techniku, zemědělské stroje, míchačky na stavbu a jiná zařízení.


Nabízím k prodeji nový nepoužívaný hydraulický lis T pro menší a větší servisy nebo domácí dílny. Predám rámový lis konštrukcie z I-profilov, značka Italpresse, max. Hydraulická ruka z manipulačního kolejového vozíku.

Při práci tak nemusíme přestavovat a přidávat špalíky jako u klasických lisů. Rámový lis má lisovací šroub umístěn shora. Počet válcov ks (možnosť uzavretia každého valca). Pozri aj ďalšie inzeráty. Rozměr lisu cca x 5m.


Klisna je v perfektní kondici, je velmi dobře krmitelná a zcela zdravá. Káťa je výbornou učitelkou pro pokročilejší jezdce a super parťákem pro hobby sport, či zzvj. Mohelnice okres Sumperk dohoda možná. Dle sdělení prodávajícího je stroj ve výborném technickém stavu, s pravidelnou údržbou a servisem.


Všechny bazary,inzerce a inzeráty na jednom místě, prohledávání bazarových inzerátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky