úterý 25. prosince 2018

Staré plechové radiátory

Staré radiátory v novom štýle Ak prerábate starší byt a chcete, aby bol naozaj „na komplet“ v tom najmodernejšom štýle, určite sa (hlavne pri panelákových bytoch) stretnete s problémom, čo s radiátormi. Jsou staré asi přes let možná i více,. Desková otopná tělesa – RADIK.


Nový deskový radiátor pro rekonstrukce (RADIK KLASIK - R) je navržen tak, aby jeho instalace byla možná na stávající rozvody. Staré litinové radiátory sice nejsou ideální, ale dobře rozumím obavám, že investice do nových radiátorů může být nenávratná. Navíc samotné nové radiátory bez dalších investic do kvalitní regulace nemají smysl. O životnosti plechu ani nemluvím. Vše záleží na místních podmínkách.


Topení s velkou setrvačností. Popis: Všechny mají délku 150cm. Pár jich je se 120cm a jeden tuším 60cm. Vyzkoušené, záruka měsíc. Počet článků: článků - ks, článků - ks, článků - ks, článků - ks, článků - ks.


Nevyhadzujte staré veci! Inzerát platí do smazání. Pozrite sa, čo všetko sa dá z nich vyrobiť. Predtým, než vyhodíte nepotrebnú vec do odpadkov, zamyslite sa. Tu je niekoľko naozaj geniálnych nápadov, ako znovu použiť zdanlivo nepotrebné v. Obojstranné oceľové radiátory s bočným pripojením.


Radiátory s bočným pripojením - najbežnejšie použitie už na staré rozvody starých radiátorov do bytov, alebo rodinných domov. V mnohých prípadoch nieje nutnú rekonštrukcia rozvodov. Litinové radiátory se oproti plechovým vyznačují především dlouhou trvanlivostí a značnými tepelnými úsporami, navíc je lze také vyrábět v různých barevných variantách a volitelným příslušenstvím.


Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dům, byt a zahrada: starou plechovou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prerábam byt a mám v ňom staršie liatinové radiátory , rozhodujem sa či ich mám ponechať a natrieť novou farbou, alebo ich vymeniť za nové plechové , ktoré aj lepšie vyzerajú. Má s tým niekto skúsenosti? Dom a záhrada - Plechove radiatory bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. I když se leckde dočtete, že nejlepší je bude vyměnit za plechové deskové, nemusí to být vždycky pravda. Topná soustava je dimenzovaná na určitý objem a topný výkon těles, neuvážená výměna jednoho typu radiátoru za jiný.


Domů radiátory a podlahové topení - plechové článkové radiátory. Rekonstrukční radiátory jsou vhodné například do paneláků, jako náhrada za původní litinové nebo plechové radiátory s roztečí připojení 5mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky