pátek 28. prosince 2018

Teplotní spínač 220v

Digitální termostat -9°C - 99°C, spínač topení, chlazení apod. Bimetalový spínač TRU COMPONENTS 1°C, pro zavření 1°C, 2V, A, ks. Teplotní spínač k ochraně součástek nebo přístrojů proti přehřátí.


Chtěl bych se zeptat, kde by se dalo sehnat zařízení, které by mi hlídalo teplotu(asi 40°C) tím, že by mi zapínalo a vypínalo čerpadýlko na 220V. Vhodný k zabudování do skříněk spínačů nebo k přímé montáži na transformátorech, motorech, polovodičových. Relé s dálkovým IR ovládáním. Silikonová pasta pro CPU GPU tepelně vodivá STARS-922. Univerzální teplotní spínač (termometr) se hodí především pro oblasti použití, kde je nezbytná teplotní regulace chlazení nebo topení.


Spínací teplota se nastaví po °C krocích. Odolný spínač typu antivandal 2V, A, s aretací, s podsvětlením 2V, modrá barva. Výhodou je, že toto pouzdro se dá osadit mezi výkonové tranzistory a upevnit na stejný chladič, takže se usnadní přenos tepla od místa, kde se vyvíjí. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Tento spínač se používá pro regulaci teploty. Soumrakový spínač analogový, vč. V slouží pro ovládání osvětlení na základě úrovně intenzity okolního světla používá se ke spínání pouličního a zahradního osvětlení, osvětlení reklam, výloh apod. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Oznámení o zavedení EET.


Popis: Modul chrání vůz před nadměrným vybitím, napájecí napětí 12V, max. A, kabel délky 3m, LED indikace stavu, ideální pro autochladničky. Při poklesu napětí -11. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet! Po roztočení motoru může být pomocné vinutí odpojeno, není již pro běh motoru nutné.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Kondenzátor způsobí fázový posun, v motoru tedy vznikne točivé magnetické pole. Pro odpojení vinutí slouží nejčastěji odstředivý, nebo teplotní spínač.


Emos, TP-Link, Solight a dalších. Slouží jako rozdílový teplotní spínač (např. k sepnutí oběhového čerpadla při zadaném rozdílu teplot a následnému vypnutí čerpadla při poklesu rozdílu teploty o zadanou hysterezi). Senzor s průměrem 5mm může být připojen k ovládací elektronice s kabelem o délce 1m. Přizpůsobitelný elektronický teplotní spínač.


Cena bez DPH €Viac o doprave. E-direct nabízí senzory a měřicí techniku pro měření a detekci mnoha procesních parametrů: hladina, tlak, průtok, teplota a analýza. GME Praha MO prodejna Na sk. Centrálny sklad e-shopu není skladem. NO, NC - volí se otočením plováku na ose s kontaktem!


V tomto videu se dozvíte, jak zapojit vypínač na světlo resp. Maximální spínaný proud 1A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky