pondělí 17. prosince 2018

Cena rautu pro 30 osob

Nejedná se z naší strany o garanci a záruku,že jídla bude dostatek. Vždy záleží na vašich hostech jak budou hladoví,jak k rautu přistoupí(zbytky),na počasí,náladě,věku hostů,množství kamarádů apod. Konečné objednané množství je tedy pouze na vás.


Naše doporučení je sice z skoro přesné,ale někdy to bohužel nevyjde. Dárkový poukaz pro konzumaci Rautu ve středověké restauraci SKÁLA pro osob pod pivovarem Klášter.

Kanapky s marinovaným lososem a pažitkovým dipem (30ks x 50g) ks Marinované švestičky v brandy grilované ve slanině ks Obložené chlebíčky - různé druhy ks Saláty, zelenina, ovoce Řecký salát se sýrem feta, olivami a olivovým olejem (hmotnost sýra) kg Zeleninová mísa - různé druhy zeleniny na stříbrném. Nabízíme Vám tento návrh RAUTU. Ideální pro svatební hostinu.


Je už pak jenom na Vás, jak moc se chcete rozšoupnout. Cena cateringu se vždy počítá na jednoho hosta. Styl Menu – Pokud si přejete humry, tygří krevety nebo vyzrálé argentinské hovězí, bude se cena pohybovat ve vyšší cenové relaci.


Moc rádi Vám tyto delikatesy připravíme, stejně jako výbornou vepřovou panenku.

Poradite mi prosim, co je oblibene do vecerniho rautu , hlavne zhruba kolik jidla pro max lidi a jak by se mohla pohybovat i cena ? Dostala jsem navrh z mista, kde to chceme mit a ta cena se mi zda silene premrstena a vlastne ani nenapsali, kolik toho bude. Taky mi prijde diny davat u rautu cenu za osobu a ne mnozstvi. Ne tolik jídla co jste napsala,to je tak pro lidí ,pokud je to jako večerní raut a ne oběstačí cca řízečků,guláše tak max porcí,to samé to kuřecí,max tak paliček a to ještě zbydou a sladké bude na rautu jíst už málokdo. Cena za výše uvedené služby pro osob 15.


Kč (Grilování, studený a teplý bufet, ostatní služby) DPH 2. Během rautu si mohou hosté překládat pokrmy sami, nebo je také přítomna obsluha. Způsob rautového občerstvení se hodí pro větší společnost zhruba od lidí. Rauty jsou v dnešní době nezbytnou součástí všech tiskových konferencí, pracovních jednání a schůzek. Proto děláme vše pro to, aby raut byl třešničkou na dortu, což se nám upřímně daří již řadu let.


Check Out Pro -on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Při sjednávání rautu vybírá host z předložených kalkulací zpravidla pro 1osob. Cena se u jednotlivých položek neuvádí.


Cena kromě pokrmů obsahuje i servis.

Kalkulace jsou v různých cenových hladinách a obsahují kompletní výčet pokrmů teplé, studené a cukrářské kuchyně. V přízemí budovy jsou k dispozici jedinečné prostory, kde skalní masiv prostupuje do každé místnosti. Firemní večírky Penzion Ve Skále nabízí pronájem prostor pro pořádání firemních večírků, setkání či vánočních večírků. Prosím o vaši radu eventuelně zkušenost. Inspirujte se oblíbenými rauty, u nás, na bowlingu… Se skladbou rautu Vám rádi pomůžeme, realizujeme večírky, party, posezení pro maturanty, školní srazy, rozlučky se svobodou.


Ale myslím, že by pro lidí mohlo tak 6- kilo brambor mohlo stačit, ale je to opravdu individuální. Zeptejte se někoho, kdo pracuje v jídelně, nebo restauraci. Já jsem to odvíjela od normálního množství, co dělám třeba pro lidí na neděli a zhruba 7krát tolik pro lidí. Z místního rautu budou dočista v rauši. Velká oslava narozenin, svatba nebo třeba firemní školení – spousta hostů a všechny je třeba nakrmit.


Vybrat si můžete variantu pro 1 2 nebo osob. Právě pro tyhle účely je určena dnešní nabídka bohatého rautu v Hotelu Orion.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky