pátek 14. prosince 2018

Vzduchotechnika klapka 100

Z pohledu montáže se jedná o tvarovku, kterou lze napojit na SPIRO potrubí či hladkou rouru přímo bez použití spojky. List klapky je plný a nastavitelný v úhlu 0° - 90°. Flachkanal - klapka 1je kvalitním stavebním kamenem pro každý vzduchotechnický projekt s parametry. Extra těsná zpětná klapka KPK 1zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře.


Při poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu.

Pomocí magnetu a šroubku lze nastavit uzavírací a otevírací tlak klapky. Konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o průměru až 2mm. Pokud hledáte Klapky a šoupátka jste tu správně. Na e-shopu Vzduchotechnika. Vyrobeno z pozinkovaného plechu.


VZDUCHOTECHNIKA PRAHA - Prodej, Servis a Montáž. Tvorba e-shopu - pronájem e-shopu Sun-shop. Síťka ochrání vaše potrubí před nežádoucím hmyzem a malými škůdci.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zpětná klapka jse určena pro montáž ve vertikální a horizontální poloze. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Vzduchotechnika -ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas.


Motor má ochranu proti přetížení a automaticky se zastaví, když klapka dosáhne koncové zarážky. Zarážky lze plynule seřizovat. I když je proud připojen, motor se při zablokování nepoškodí.


LM24A - Nm napájení servopohonu: V Kompletní rozměry viz. Instalace zpětné klapky RKK 1je možná pouze s osičkou svisle ve vodorovném VZT potrubí. MSK je vyrobena z oboustranně pozinkovaného plechu. MSK je otočná klapka , která svým pohybem otevírá nebo uzavírá průtok vzduchu vzduchotechnickým potrubím. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK 1se silikonovou membránou, ideální pro montáž do kruhového potrubí.


Klapka RKK 1je v provedení „motýlová“. Popis:Kruhová škrtící klapka KSK s ručním kovovým ovládáním se používá převážně pro jednorázové zaregulování průtoku vzduchu. Zamezuje vniknutí nežádoucího studeného kouře do 2°C a zápachu.

Montáž je vhodná do horizontální i vertikální polohy. Rám klapky je z umělé hmoty a list ze silikonu, který se dotěsňuje magnetem. Montáž se provádí do potrubí kolmo max 0°- 5° s. Plná kompatibilita se stávajícími rozvody vzduchotechniky je samozřejmostí o stejném průměru. Uzavírací klapka se spojkou 1mm.


Systém se vyznačuje jednoduchou a rychlou montáží. Odolné vůči UV záření, olejům a korozi. Kruhová těsná uzavírací klapka KRT-K s kovovým ovládáním se používá pro ruční uzavírání jednotlivých větví vzduchotechnických systémů.


Ideální pro použití k digestoři. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Průměr zpětné klapky je 1mm. Slouží k zamezení zpětného tahu z ventilačního kanálu. Na ventilátor se pouze nasazuje.


Těsná zpětná klapka RSKT 1je určena pro kruhové vzduchotechnické potrubí a brání zpětnému chodu vzdušniny. Těsná klapka RSKT 1je vyrobena z galvanizované oceli v „motýlovém“ provedení. Zahnuté lopatky zvyšují tlak proudění a proto je tato zpětná klapka vhodná pro delší potrubní vedení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Plastový kroužek s kruhovým dvojitým těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za sníženého tlaku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky