pondělí 3. prosince 2018

Jednoplotýnkový vařič electroworld

Malé spotřebiče, vysavače, kávovary. Stolní vařiče a mini trouby. Vařiče Doporučené produkty. Můžete vařit přímo vedle stolu, kde sedí vaši přátelé, na balkóně nebo na terase, v kempu nebo v kanceláři.


Je ideální do malé kuchyňky nebo na chatu. Jelikož se jedná o elektrický spotřebič, je samozřejmostí ochrana proti přehřátí. Pro ještě větší bezpečnost je vařič vybaven kontrolkou chodu, takže zaručeně poznáte, kdy není dobré na plotýnku sahat. Plotýnka má průměr 1mm.


Indikátor ohřevu je samozřejmostí. Díky svým rozměrům se ideálně hodí do menších prostor, jako jsou chalupy, malé byty či ubytovny. V rámci bezpečnosti nechybí ani ochrana proti přehřátí.


Ideální do ubytoven, na chaty a cestování. Nenáročným strávníkům a milovníkům pokrmů z jednoho hrnce postačí jednoplotýnkový vařič. Disponuje automatickou detekcí nádobí, která vám urychlí čas v průběhu vaření díky přesné a rovnoměrné distribuci tepla.


Jednoduché ovládání zajistí dotykový. O provozu vás informují světelné kontrolky. Varná plotýnka má ochranu proti přehřátí, protiskluzové nožičky a snadné čištění. Indukční či elektrický vařič Sencor je skvělým pomocníkem do kuchyně, ve které je potřeba šetřit s místem.


Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Umožní vám vařit rychle, snadno a elegantně kdekoliv - ať už v menší domácnosti, ve studentské bytě nebo na chalupě. Jednoplotýnkový indukční vařič Professor IV-3šetří čas a energii i místo.


Tento nový model se může pochlubit atraktivním designem se sklopným ovládacím panelem pro pohodlnější obsluhu. Tento luxusní a zároveň praktický jednoplotýnkový vařič je vhodný jak do bytu, tak na chatu či chalupu. Je vybaven jednou ploténkou o průměru 1mm a proto je vařič vhodný jak na malé hrnce či pánve, tak i na velké. Teplotu lze jednoduše nastavit pomocí plynule nastavitelného termostatu.


Jakmile se ploténka začne. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. Elektrické vařiče jsou praktické na cestování, na chalupu, i do malých domácností. LED displej - ukazuje čas, teplotu, příkon, automatické vypnutí, ochrana proti přehřátí.


Indukční sklokeramická deska pro rychlé vaření s nízkým odběrem energie. Funkce boost, dětský zámek, nastave. Prodám tento indukční jednoplotýnkový vařič značky CASO Germany BlueTwo. K vařiči přiložím i podložku, díky které lze použít jakýkoli hrnec.


Dvě plotýnky, plně funkční, včetně kontrolní doutnavky a vrchního krytu. Nabízím retro elektrický vařič - viz foto. Osobní předání (možnost prohlídky) v Jablonci nad Nisou na mé adrese, nebo zaslání balíkem po platbě předem na účet - poštovné 1Kč.


Indukční jednoplotýnkový vařič Hyundai IND 1(poslední kus) Indukční jednoplotýnkový vařič Hyundai IND 1Úspora času a energie – ohřev během několika vteřin díky indukční technologii Keramická varná deska studená na dotyk – snadná údržba a vysoká bezpečn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky