čtvrtek 27. prosince 2018

Odstraňovač starých nátěrů p8214 bezpečnostní list

Odstraňovač starých nátěrů je směs organických rozpouštědel a parafinu. Je vhodný na odstraňování olejových, alkydových, disperzních, syntetických, nitrocelulózových a dvousložkových nátěrů. Používá se k odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, kovu (kromě hliníku) nebo kamene.


Je vhodný k odstraňování olejových, alkydových, latexových, syntetických, nitrocelulózových a dvousložkových nátěrů. Pracovní postup:Nanáší se jemným štětcem s. Nákup bez rizika: dní na vrácení. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Omezování expozice Manipulujtevsouladusesprávnýmiprůmyslovými,hygienickýmiabezpečnostnímipostupy. T elefonní číslo pro naléhavé situace tel. Samostatná specializovaná značka EKOLAK nabízí a neustále rozvíjí technologie zateplovacích systémů, ale i ostatního sortimentu jako interiérových a fasádních barev, omítkovin, lepicích a stěrkových hmot či penetračních a základních nátěrů.


Lze jej použít také k odstraňování syntetických barev. Prostředek vhodný pro odstraňování starých nátěrů na bázích olejových, nitrocelulózových, syntetických, asfaltových, chlórkaučukových, akrylátových a alkydových disperzí, jakož i nátěrů latexových, vhodný pro odstranění silné lakové vrstvy i vícevrstvých nátěrů. Pro dokonalé odstranění starých nátěrů , nežádoucích skvrn od barev, laků a graffiti je určen vysoce funkční odstraňovač CP Remover. Univerzální odstraňovač starých nátěrů.


BALAKRYL ŘADA UNIVERZÁLNÍCH BAREV. Gelový přípravek pro čištění povrchů od starých nátěrových hmot. Lze použít pro odstranění nátěrů z kovových, dřevěných, minerálních a skleněných podkladů. Vždy provést předběžný test pro určeni kontaktní doby potřebné pro odstranění původních nátěrů. Používat chemicky odolné rukavice, ochranné brýle a oděv.


NATRIMA na starý nátěr je odstraňovač starých nátěrů na vodní bázi. Vynikající, razantní odstraňovač starých nátěrů. Odstraňuje rychle a spolehlivě barvy a laky všech druhů, také ohořelé barvy, zaschlá lepidla, zaschlé těsnící hmoty, mazací prostředky, tuky, pryskyřice, asfalt atd. Při stavebních úpravách - pokládce a spárování dlažeb, obkladů, provádění omítek a obdobných pracích s cementovými stavebními hmotami může dojít k nechtěnému znečištění ostatních ploch. Hydrofobní zpevňovač na beton, imitace kamene a minerální fasády.


Zpevňovač na beton s hydrofobním účinkem CCProtect je určen pro impregnaci a konsolidaci betonových objektů vystavených vnějším povětrnostním podmínkám déle než rok po dokončení (vyzrátí) stavby. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je tixotropní a nestéká. Bezpečnostní list (46 kB) Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. TECHNICKÝ MATERIÁLOVÝ LIST Datum tisku: 27.


SCM Remover - Návod k použití. Transparentní nátěr vhodný pro odstraňování nátěrů všech kovových povrchů. Vhodný i pro čištění kreslících nástrojů (např. stříkací pistole, špachtle, atd.). Pokud se práce provádí na povrchu stropu, pak k odstranění nátěrových hmot na bázi vody, musíte použít odstraňovač ze skladu, který ve svém složení obsahuje účinné látky, které mohou účinně řešit vrstvy starých nátěrů.


Jedná se o výrobek, který dokonale odstraní nátěry a omítky na bázi umělých pryskyřic z fasá hrubé omítky, oken, podlah, dřeva, kovu, atd. Graffitistop - odstraňovač graffiti, starých nátěrů a jiných nečistot z různých druhů svislých povrchů. ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTĚRŮ Pje moderní gelový odstraňovač s vysokou účinností a univerzálním použitím.


Podstraňuje nátěry na bázi vodouředitelných disperzí, olejových, syntetických, nitrocelulózových, dvousložkových epoxidových a polyuretanových nátěrových hmot z kovových, dřevěných i betonových podkladů. Technický list Sto-Abbeizer SRev. Chemická látka k čištění Čpavková voda 4g Ředidla,odstraň, nátěrů , louhovače a čist, pr koupit v online obchodu OBI nyní!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky