úterý 11. prosince 2018

Byt 3+1 praha 10

Jak onemocnění COVID-ovlivní realitní trh? Možná se budete chtít stěhovat až za delší dobu. Nové byty , luxusní byty a levné byty na prodej. Byt prošel rekonstrukcí , nová kuchyńská linka , koupelna s vanou oddělené WC. Prodej bytů různých velikostí, typu konstrukce i umístění v obci, nebo mimo obec.


Byt 3+1 praha 10

Byt se nachází v ulici Oravská. Praze ve Vršovicích. V klidné části Strašnic s výhledem do zeleně. Budova prošla celkovou rekonstrukcí (zateplení, výtah, stupačky).


K dispozici lodžie a sklep. Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek bytů, my to už udělali za Vás. Byt prošel dřívější rekonstrukcí elektřiny, koupelny a kuchyně, doplněny byly SDK stropy a vinylová podlaha v obývacím pokoji.


Byt 3+1 praha 10

Prakticky řešený byt , který je v osobním vlastnictví, se nachází ve 2. Nabídka bytů na prodej v městské části Strašnice. Addres is just a few minutes steps from a tram stop with quick connections to the metro and to the center (metro line A-namesti Miru minutes away, metro line C - I. P. Pavlova minutes away). Mrkněta na tuhle výhodnou nabídku nemovitostí. Byt má neprůchozí ložnici a pokoj, obývací pokoj je průchozí a je z. Jedná se o byt , který se nachází ve 2. Přehled nemovitostí, které odpovídají vybraným kritériím. V detailu zakázky naleznete kontakty na makléře, tj.


Pozor na tady tu lákavou nabídku položek. Nabízíme k prodeji příjemný byt ve zvýšeném přízemí revitalizovaného domu v klidné ulici v blízkosti OC Hostivař. Byt je po rekonstrukci s novou koupelnou s vanou, oddělené WC. Ve stejném domě nabízíme ještě další podobný byt ve 3. Všechny informace, obrázky a loga na portálu mmreality. Hledáte byty ve vašem okolí?


MM reality, nebo majetkem třetích stran. Převod do osobního vlastnictví je možný do tř. K bytu náleží lodžie m komora na ste. Slavia a nákupního centra Eden.


Dispozice bytu nabízí obývací pokoj, kuchyni, ložnice, koupelnu, samostatnou toaletu, komoru a prostornou vstupní halu. Velkoryse řešený byt s lodžií se nachází ve 3. Nabízíme byty , domy, novostavby, komerční objekty, pozemky, chaty, chalupy a další reality k prodeji i pronájmu. Byt má pravidelnou dispozici, nachází se zde centrální hala, do níž vedou místnosti. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se ve 2. V sousedství se nachází řada restaurací, kaváren, obchodů a nejrůznějších.


Byt 3+1 praha 10

Prahy - Strašnicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky