čtvrtek 13. prosince 2018

Prodám mříž na dveře

Prodám železné mříže z oken. Hodí se například jako plot. Odběr menšího počtu je možný. Lakované základovou a svrchní černou barvou. Dobrý stav, téměř bez koroze.


Starší, použitá, nepoškozená, bez koroze.

Dříve používána jako pojízdná, posuvná, zavěšená na pevně zabudované kolejničce. Nahoře možnost osazení dvěma kolečky. Mám na prodej ještě jednu mříž , mřížové dveře , katr v dalším inzerátu. Okna a dveře koupíte levně na Stavebni-bazar-online.


TDI Odpovídám málo na e-mail, lepší volat, nebo SMS. Rád bych prodal dalsí dily pro škoda octavia comby 1. Bezpečnostní mříže na oknech petlice na dveře nové pneu dopravu zařídím. Inzerát Mříž na dveře v okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od petr-hanzlik na Sbazar.

Dveře dělané na zakázku na nižší vchody. Celoobvodové bezpečnostní kování,ditermické izolační dvojsklo,3D štelovací panty včetně kování ,prodloužené vložky fab a klíče. ISTÝ ROZMĚR RÁMU JE Š-95cm x V-185cm POUZE OSOBNÍ OD.


Mříže a jejich ceník - základní provedení, příplatky za specifickou šířku, výšku a barvu. Oplechované mřížové dveře jsou vhodné jako zabezpečení sklepní kóje, kde se většinou nachází plaňkové dveře. Venkovní bezpečnostní okenice nabízíme ve dvou provedeních – celoocelové nebo ocelové obložené dřevem. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Nebo mříž pošleme zásilkovou službou s návodem na montáž.


Otočení shrnutého křídla o 90° směrem ke stěně. Nůžková mříž se dá rovněž použít do oblouku! Koval jí profesor Alfred Habermann. Původně sloužila jako dveře do obchodu. Rozměry jsou 120x1cm.


Při rychlém jednání cena i dohodou. Nejlevnější laminátové posuvné dveře na stěnu. Nyní tam máme jen dřevěná.


Preferoval bych plné kovové dveře (ne mříž ) se zamykáním na FAB. Váš košík (ks) CENY JEDNOTLIVÝCH PRODUKTŮ Kliknutím na obrázek se dozvíte cenu, nebo bližší informace o produktu.

Mříž je osazena 3x panty, vše je svařeno el. Vnější rozměry mříže – výška 205cm, šířka 96. Vhodná na zajištění vchodových dveří o rozměrech 90x197cm. Hloubka úchytů do zdi: dole 2 nahoře cm. Zachovalý stav, stačí jen natřít.


Použité, nepoškozené, plně funkční, původní stav, nijak nerepasované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky