úterý 4. prosince 2018

Soustruhy

Pro milovníky dřeva i pro profesionální využití jsou k dispozici pomocníci, bez kterých by se některé nápady nedaly realizovat. Těmi nezbytnostmi jsou soustruhy na dřevo. Vzhledem k tomu, že je na našem trhu celkem slušný výběr, najde si toho svého „kolegu“ jistě každý.


Soustruh série CL vyniká vylepšenými. Stolní soustruh po repasi.

This feature is not available right now. Please try again later. Vhodný soustruh můžete vybírat z různých modelů tak, aby odpovídal Vašim nárokům a použití. Pro všechny stroje existuje rozsáhlý sortiment příslušenství. Repasované soustruhy u nás můžete nejen zakoupit, ale také nabídnout k prodeji vaše stávající.


V neposlední řadě se postaráme také o opravy u nás zakoupených soustruhů. Na nabídku soustruhů Zkušenosti, tradice, pečlivost. Najdete nás v Blešnu u Hradce Králové.

Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Univerzální soustruhy -. Stroje - Prodam soustruh bazar. Vybírejte z 3inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Poskytují vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti.


V tuto chvíli nevíme o nikom, kdo by vyráběl naše soustruhy nebo příslušenství za účelem prodeje. Pokud se řadíte mezi profesionály, zaručeně víte, že soustruhy na kov patří mezi základní vybavení, které tvoří naprostý základ a navíc spoustu věcí bez nich zaručeně. CNC horizontální soustruhy – dlouhotoče řady RSB jsou vybaveny standardními držáky a hnanými nástroji pro obrábění nejsložitějších součástí do průměru 32mm. CNC soustruh série M představuje zařízení na obrábění tyčí i upínání do sklíčidla.


Od jednoduchého soustruhu až po vysoce složitý stroj, který je vhodný pro výrobu součástí automobilů a stavebních strojů. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.


Chladicí systémy Frézky a srážečky hran Kombinované stroje Nůžky na plech Ohýbačky a stáčečky plechu Ohýbačky trubek a profil ů Další (7) Příslušenství. Kategorie Search for: Příslušen.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Post-processory pro soustruhy. Přehled nejprodávánějších post-processorů. K dispozici je mnohem více post-processorů, které zde nejsou nyní uvedeny.


Vyvíjíme také post-processory na zakázku. Pokud si nejste jisti výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Ochotně a odborně vám poradíme s výběrem a dodáme v termínu i ceně, které vás potěší. Nabízíme soustruhy na kov značek PROMA a OPTIMUM. U nás pořídíte soustruh na kov nejen za dobrou cenu, ale hlavně s jistotou záručního i pozáručního servisu.


Získejte zcela zdarma postupů, jak vybrat pilu a ušetřit peníze a čas! Exapro je expertem na obchod s kovozpracujícími stroji, o čemž se můžete sami přesvědčit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky