čtvrtek 27. prosince 2018

Ciko komíny návod

Montážní návod k systému CIKO TEC. CIKO TEC je systémový komín odolný při vyhoření sazí, určený pro suchý nebo mokrý provoz s přirozeným i nuceným odvodem spalin od spotřebičů na všechny druhy paliv. Systém je využitelný také pro přívod vzduchu ke spotřebiči nebo pro společné komíny. Animace přívodu vzduchu na hoření komínovým systémem CIKO TEC.


Vzduch se při průchodu komínem předehřívá a může tak zvyšovat účinnost spotřebiče. Systém tvoří šamotová vložka, tepelná izolace a keramická tvarovka obvodového pláště.

Jedná se o zjednodušenou ukázku, před vlastní stavbou komínového tělesa doporučujeme důkladn. Ukázka montáže komínového systému CIKO PRAKTIK. Ukázka postupu montáže při výstavbě nadstřešní části KOMFORT.


Vyvložkování komína pevnou nerez vložkou bez nutnosti bourat zeď pro T odbočku k napojení kouřovodu. V nadstřešní části lze použít všechny varianty komínových hlav CIKO. KOMÍNOVÉ SYSTÉMY CIKO – Návod na montáž redukce CRT Redukce CRT se skládá ze dvou částí: - Nerezová redukce s vloženým těsnícím provazcem a dvěma háčky - Nerezová objímka Postup montáže Na sopouch komína, co nejblíže ke komínovému průduchu, se navleče a tepelně odolným silikonem nalepí objímka.


Při tomto způsobu výstavby poskytujeme plnou záruku za předpokladu, že je dodržen montážní návod a použijí se všechny originální prvky stavebnice a dopojovací prvky, při splnění technických podmínek, které také obdržíte s dodávkou komínu. Je také nutné komín pravidelně kontrolovat.

P Yedev aím si uv domme, ~e ka ~dý jednotlivý spot Yebi klade na komín specifické nár. Vnitřní sopouch, izolace a vnější keramický. Hlavním úkonem při rekonstrukcích komínu je výměna starých součástí za nové. K tomu se hodí kvalitní komínové prvky CIKO.


Ty jsou vyráběny především z nerezových materiálů. Mezi sortimentem najdete například připojení sopouchu, čistící komínové díly nebo vložky. Jsou vyráběny s ohledem na snadnou montáž. CIKO COMPLEX je třívrství nerezový komín, který je naprosto univerzální.


Je určen jak pro fasádní nerezové komíny , tak pro interiérové komíny a svislé kouřovody s funkcí komínu. CIKO COSMOS je třívrství nerezový komín s hladkým pláštěm bez vnějších spon. Je určen především pro fasádní nerezové komíny , kde je zákazník ocení ničím nerušený hladký vzhled komínového pláště. Dodáváme komíny od českého výrobce keramických komínových systémů CIKO CIHELNÉ KOMÍNY.


Třívrstvé komínové systémy se skládají z šamotové vložky, izolace a celoplošně odvětrané cihelné tvarovky, jsou. Minimální vnější teplota přípustná pro vlhnutí komínu od zemní vlhkosti. PONUKA SA PRIPRAVUJE V PRÍPADE ZÁUJMU NÁ KONTAKTUJTE.


ERNÁ Koleno otočné 0-90°, s čistícím otvorem, pro stavbu černého kouřovodu určeného k odvodu spalin z kotle, krbové vložky, krbových kamen a jiných podobných spotřebičů na tuhá paliva. CIKO 3V UNIVERSAL MONTÁŽNÍ NÁVOD sou vhodné klimatické podmínky.

U některých případů nadstřešní část ubouráme do půdního prostoru a nově jej vyzdíme z prefabikátovaných prvků. Ceny oprav komínů jsou individuální , podle rozsahu a náročnosti opravy. KOMÍNOVÝ SYSTÉM CIKO EC - MONTÁŽNÍ NÁVOD Založení komínu Na pevný betonový základ nebo nosnou stavební konstrukci se uloží do maltového lože komínová vložka bez hrdla. Tato vložka slouží jako podstavec pod kondenzátní jímku a je možné ji upravit na optimální délku. Délka by měla být zvolena s ohledem na.


Jedná se o vícevrstvá komínová tělesa , která se skládají z vnitřní vložky, izolace a vnějšího pláště. Certifikát CIKO TEC na plyn. Komíny CIKO jsou již od počátku velmi žádaným systémem, a to hlavně díky svým unikátním cihelným tvarovkám obvodového pláště, které jsou pro CIKO komíny typické. Komín s plastovou vložkou určený pro plynové spotřebiče s teplotou spalin do 120°C, především pro kondenzační kotle. Komínová souprava CIKO GAS 5m, pr.


Skip navigation Sign in. Nerezová komínová sestava complex D na krátitelném podstavci, výška 5m, průměr 150mm, tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky