pátek 21. prosince 2018

Plynový vařič jednohořákový

Plynový vařič jednohořákový

Plynový vařič jednohořákový na malou PB lahev Meva Solo. Průmyslový plynový vařič vhodný pro stavebníky, silničáře a zemědělce Meva MEGA ZEUS. MEVA - vařič MEGA ZEUS.


Plynový vařič jednohořákový

PB není součástí výrobku. Rám vařiče je vyroben z pevnostních ocelových profilů a je lakován černou barvou. Všechny použité materiály splňují nejpřísnější.


Pracuje na kartuši Campingaz CP250. Jednohořákový stolní vařič pro piknik, kempování atd. Dodáván v praktickém plastovém kufříku pro přenášení. Jednoplotýnkový plynový vařič na kg plynové PB lahve Yate Camping K6má průměr plotýnky 1mm a průměr hořáku mm. Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření.


Plynový vařič jednohořákový

Vařič CC7značky Jata je plynový jednohořákový vařič , který je vhodný pro všechny druhy PB plynových bomb. Jedná se o stolní vařič , který je určený pro využití na chatě nebo. Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.


Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Inzerát plynový vařič jednoplotýnkový v okrese Děčín, cena 550Kč, od Tomna Sbazar. Možno poslat při platbě.


Vařič SOLO je jednohořákový vysokotlaký vařič , který je vyrobený pro přímé připojení na kg propan-butanovou láhev. Campingový vařič Vám poslouží nejen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Vhodný pro vaření s požadavkem vysokého výkonu nebo. Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání. Plynové vařiče jsou efektivnější a ohřejí tak obsah nádoby rychleji než klasické lihové vařiče.


Vařič stolní plynový WOK GWTHBartscher 4x 6x 4mm - 1kW - 2kg. Stolní plynový vařič s nástavcem pro Wok pánev, hrnce a pánve od průměru 2mm. Standardně na propan-butan, trysky na zemní plyn přiloženy. Odkapávací miska na tuk. Včetně nástavce na WOK pánev.


Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jako osvědčenou pomůcku ho používají trampové a milovníci dovolené v přírodě už léta. Má k tomu ideální předpoklady - rozměry 150x110x1mm, hmotnost kg a výkon kW.


Jak vybrat plynový vařič ? Pokud si plánujete pořídit plynový vařič , zaměřte se při výběru zejména na tyto parametry: Výkon plynového vařiče. Výkon u plynových vařičů je kolísavý, závisí mimo jiné na okolní teplotě a povětrnostních podmínkách. Kemper Plynový Vařič KG Max 7kW. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič.


Plynový vařič jednohořákový

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky