pondělí 17. prosince 2018

Indukční elektrokotel

Jeho provoz je absolutně tichý a ekologický. Nepotřebuje komín ani další stavební úpravy. Jsme výhradním distributorem v ČR, proto ho nelze jinde koupit než u nás, nebo u našich dobrých prodejců.


Představujeme Vám nový výrobek na českém trhu v oblasti výroby tepla pro ústřední topení a výrobu teplé užitkové vody - elektrodový indukční kotel značky „GALAN“. Tento proces umožňuje, aby bylo vysokofrekvenční. V důsledku takového mechanismu lze dosáhnout vyššího celkového elektromagnetického pole napětí. A to zase umožňuje posílit. Nedává smysl kupovat dražší kotel s nadbytkem výkonu, stejně tak není rozumné investovat do kotle v objektech bez zateplení.


V každém případě dokáže být elektrokotel účinným producentem tepla, je využitelný i pro ohřev vody a jeho provoz dokáže být jak ekologický, tak cenově úsporný. Vše záleží pouze na vašem. Zdravím, je to bezkonkurenčně nejdražší topení. Je to čisté, ale opravdu drahé a moc se člověk neohřeje. Loni jsme tady měli docela zimu, chodili jsme ve svetrech a elektroměr se točí a točí, stačí trochu přidat topení.


Za tu zimu jsme dopláceli bezmála TISÍC! Princip elektrodových kotlů Galan. V a montáž zvládne každý topenář , ale i zručný kutil. ELEKTRODOVÝ KOTEL GALAN GEJZÍR 9kW-15kW. V nádobě kotle jsou zasazené elektrody, do kterých se přivádí střídavý elektrický proud o napětí 400V, působení elektrického proudu se molekula vody rozkládá na vodík a kyslík po změně polarity se následně sloučí a energii předá přímo do vody s. K vytápění nemovitosti lze využívat několika různých způsobů.


Tím nejběžnějším je pořízení vlastního kotle. Na trhu je nespočet různých typů, mezi kterými se při výběru musíte zorientovat. Níže uvádím popis zařízení na indukční ohřev topení a TUV Šetří spotřebu energie o. Podobná zařízení na světě neexistují. Technologie byla vyvinuta podle návrhů Nikoly Tesly.


VIN ohřívače a kotle jsou určeny pro systémy vytápění a zásobování horkou vodou. Lze je využít v bytových i nebytových. U klasického elektrokotle se nahřívá topná spirála a od ní voda.


V případě indukce se nahřívá voda od kovového předmětu který je ohříván tou indukcí. Elektrokotle se používají jako tzv. Takže účinost bude nastejno a jestli si takový indukční kotel koupíte tak si vlastně pořídíte velice drahej elektrokotel. Potřeboval bych připojit elektrokotel cca 12kW.


Kde by se daly tyto informace vyčíst? Tomu byla upravena původní otázka jaký jistič a. Vestavné spotřebiče (sety varné desky, trouby a myčky) MORA v akci. Pokud se jednou rozhodnete topit elektřinou, je elektrokotel řešením, které přináší v porovnání s elektrickými přímotopnými systémy (sálavými nebo velkoplošnými) pouze samé nevýhody a negativa. Přitom indukční a kapacitní zátěž má vliv na vznik tzv.


Jeho vliv se pak vyjadřuje hodnotou účiníku. Ideální účiník je – toho dosahuje odporová zátěž. V praxi jsou do sítě připojeny spotřebiče s. Závěsný elektrický kotel Protherm Raja a Dakon Daline elektrokotel na vytápění, topení do domácností nebo bytů.


Internetový velkoobchod NAVIO. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky