pátek 14. prosince 2018

Slipové vložky ria

Slipové vložky ria

S vůní a jemně hedvábným povrchem tě nic nerozhodí, ať jsi doma nebo venku. Hedvábně jemné slipové vložky s extra tenkým savým jádrem pro každodenní použití. Nové intimky Ria představují moderní produkt v sortimentu dámské hygieny.


Slipové vložky ria

Extra tenké provedení odpovídá současným požadavkům a trendům v oblasti slipových vložek. Jemná netkaná textilie společně s ražbou a anatomickým tvarem zajišťuje pocit bezpečí při nošení, který je podpořen širokým lepicím pruhem. Hodnotenie produktu:. Slipové vložky s Obláčikový razbou Ria. Ria Ultra Normal Plus Odour Neutraliser s křidélky, jsou dámské ultra tenké vložky s hedvábím, a technologii neutralizující pachya s přídavkem pravého hedvábí a vitaminu E. Ria Slip Classic jsou slipové vložky s jemnou obláčkovou ražbou, které ochrání spodní prádlo při každodenním používání.


Jemný povrch zvyšuje komfort a pohodlí. Díky obláčkové ražbě drží slipová vložka svůj tvar po celý den. Příjemný pocit zajišťuje hedvábně jemný povrch z netkaného textilu a tvar přizpůsobený tělu. Produktová řada obsahuje varianty Ria. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Slipové vložky ria

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dámské slipové vložky RIA Slip Classic Normal kusů, s ochranou fólií pro každodenní spolehlivou a diskrétní ochranu prádla. Vložky dámské slipové Ria za akční ceny #128176;. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi.


Bella Herbs Verbena priedušné slipové vložky 6. Drážky Ria vo tvaru obláčku zaisťujú vynikajúci stabilitu tvaru a extratenké a bezpečne savé jadro diskrétnej ochranu prádla. Zvyčajne sa používajú na konci menštruácia, kedy už nie je krvácanie tak silnej a. Klasickej slipové vložky vám poskytnú spoľahlivú ochranu za přijatelnou cenu. Vlastnosti výrobku: Klasické slipové vložky Ria Slip Classic s jemným povrchem s obláčkovou ražbou pro každodenní spolehlivou a diskrétní ochranu prádla.


Slipové vložky ria

Intimní slipové vložky. Prodyšný netkaný textil umožňuje vstup vzduchu ke kůži a zajišťuje tak přirozenou svěžest. Drážky Ria ve tvaru obláčku zajišťují vynikající stabilitu tvaru a extratenké a bezpečně savé jádro diskrétní ochranu prádla. Nejlevnější e-shop YesParfemy. Zboží za akční ceny, slevy.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Hygienické dámské vložky značek Ria , Always, Naturella, Carefree. Parfemované a neparfemované slipové vložky pro každodenní ochranu prádla. Ať už vás trápí slabá menstruace, výtok či jakékoliv špinění, slipové vložky jsou tou pravou ochranou.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Kotex Night-time ks: speciálně navržené vložky pro zvýšenou ochranu po celou noc. Díky svému hedvábnému povrchu, měkkému složení a vysoce savého jádra z absorpčního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky