neděle 2. prosince 2018

Deskový výměník bazén

Udávané výkony bazénových výměníků jsou počítány pro vnitřní nebo pro zakryté venkovní bazény. Správný výkon bazénového výměníku je potřeba dimenzovat podle velikosti bazénu, způsobu jeho použití a podle jeho umístění. Pro bazén na zahradě platí jiné teplotní podmínky než pro bazén v interiéru.


Deskový výměník bazén

Bazénový deskový výměník Secespol OVBD s výkonem kW. Je vhodný pro venkovní i vnitřní bazény a vířivky. Speciální desková konstrukce zajišťuje vysoký topný výkon při malých rozměrech a vysokou efektivitu pro rychlé nahřátí bazénu. Tepelné výměníky jsou svojí konstrukcí speciálně navrženy pro vytápění bazénové vody.


Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory. Výběr tepelného výměníku pro bazén. Při pořizování výměníku tepla pro ohřev bazénů je nutné zvážit, jaká voda v bazénu bude a podle toho zvolit typ. Pokud se bazénová voda nečistí chlórem a neobsahuje sůl, pak je nejvhodnější použít kompaktní deskový výměník SWEP typ voda-voda. Výměník je připojen tak, aby jím média protékala protiproudně.


Abyste se koupali v teplé vodě, dodáme Vám a zprovozníme bazénové tepelné čerpadlo, tepelné čerpadlo Fairlan nebo bazénový výměník tepla nerezový, výměník tepla titanový i nízkoteplotní výměník pro bazén. Bazénové čističe - roboti Bazén a stavební části Bazénová chemie Úprava bazénové vody Vytápění bazénu Protiproudy, Vodní atrakce Vířivé vany a nadzemní bazény Strojovna Bazénu Žebříky a příslušenství Údržba bazénu, Síťky, Testry, Hadice. Klasický deskový pájený výměník pro širší rozsah výkonů. Vhodný i jako kondenzátor pro tepelná čerpadla, ale i pro páru či vzduch.


Pro menší výměníkové stanice tepla, ohřev teplé vody , ap. Flexibilita zařízení typu B má vynikající volbu pro mnoho aplikací. Deskový výměník tepla typ B. Pro vysokou tepelnou účinnost a tam, kde je kritická detekce vnitřního prosakování. Tepelný výměník AKIRETHERM je ideální aplikovat v novostavbách rodinných domů nebo při rekonstrukcích, neboť vyžaduje rozdělení odpadní vody na splaškovou a šedou vodu. Rekuperační jednotky s deskovým výměníkem.


V nabídce níže naleznete kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV a nerezové zásobníky TUV pro široký okruh kotlů. Většinu zboží v nabídce máme skladem. Je více možností jaký ohřev bazénu zvolit. Správný výběr ohřevu bazénu umožňuje provozovat vnitřní bazény po celý rok.


Ohřev bazénu u venkovního bazénu prodlouží koupací sezónu až o čtyři měsíce. Tepelné čerpadlo, výměník , elektrický ohřev a solární kolektory to vše jsou možnosti jak ohřát bazén. Výměník byl využíván k ohřevu teplé vody ve velkém sportovním centru k plné spokojenosti. Výměnou bojleru s vlastní ohřevem jsme tento výměník demontovali. Výměník pro bazén , vířivou vanu, se standardní chlorovou úpravou i slanou vodou.


Deskový výměník bazén

Malé rozměry, připojení z nerezu, jednoduchá. Obrovskou výhodou těchto výměníků je velká variabilnost ve velikostech a typech provedení, možnost navrhnout výměník i na extrémně malý teplotní spád (maximální zisk solárního systému) a předání velkého topného výkonu (průtočná příprava teplé vody, CZT, velkoplošný solární systém, apod.) Více o. Dále nesmí být na výměník ani na jeho připojení přenášeny žádné vibrace, jinak je nezbytné instalovat tlumiče vibrací pro výměníky tepla. V případě poškození desky má výměník proti smíšení médií dostatečnou ochranu.


Dvouplášťový deskový výměník OVBDD je určen pro všechny aplikace, u kterých je nepřijatelné při případném poškození smíchání médií primárního a sekundárního okruhu. Nerezový výměník pro bazén B-line Nerezový trubkový výměník B-line se využívá zejména v zařízeních určených pro ohřev bazénové vody s klasickým zdrojem vytápění, v solárních systémech nebo v okruzích s tepelným čerpadlem. Potřebujete-li deskový výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás.


Vaše zadání prokonzultujeme, výměník napočítáme, nabídneme a bez prodlení dodáme. Je vyroben z tenkostěnných prolisovaných desek z kvalitní nerezové oceli a je pájen mědí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky