pátek 28. prosince 2018

Střešní větrací komínek

Střešní větrací komínek

Bramac, Tondach, Roben. Hledáte kvalitní KOMíNKY, ODVěTRáNí, PROSTUPY? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě.


Plastový odvětrávací komínek , neboli odvětrávací hlavice, je určen na střechu k zakončení potrubí. Obecně komínek zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání redukci tahu při silném větru (zpětný nápor větru do komína). Na spodní straně límce jsou kanálky pro odvod vodních par. Při instalaci musí být límeckomínku pevně spojen s povlakovou krytinou.


Větrací komínek DN 1mm s odvodem kondenzátu, nebo tepelnou izolací zabraňují tvorbě kondenzátu. Bergamo větrací komínek keramicko –. Systémové střešní doplňky MONZA. Posuvná pálená střešní taška ideální pro nové střechy a rekonstrukce.


Střešní větrací komínek

Rychlá a ekonomická střešní krytina estetického vzhledu. Větrací trubka je určena pro sanitární ventilace a kanalizace, vhodná pro všechny typy základních odvětrávacích tašek. Izolační nátěry, lepidla. Větrací taška KM Beta, Besk a Betonpres Ceny od: 36Kč Slevy až: 1 Plastová základní větrací taška pro střešní krytinu KM Beta Besk, a Betonpres - staré typy pro odvětrání střešního pláště.


Kompletní větrací komínek se střešním prostupem určený k montáží přímo pro plechové profilované krytiny a nízké trapézové plechy. Odvětrávací taška pro průchodky. Dostupný v 6-ti barvách. Rádi bychom vás také upozornili na to, že všechny střešní doplňky, včetně tohoto jsou produktem špičkové italské společnosti ETERNO IVICA.


Průchod střechou je vyroben z pozinkované. Detail Skladem do dnů. Lze odvětrávat přes hřebenáč (pod hřebenáčem), kdy se využívají doplňky jako těsnící pás hřebene nebo větrací pás hřebene, případně doplňkové odvětrání hřebene.


Pokud tento způsob nestačí, přidávají se do plochy navíc tzv. BRAMAC střešní systémy spol. Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas.


Regulovatelný větrací komínek s vestavěnou vodováhou (WASSERWAAGE) pro keramické a betonové střešní tašky. Zamezuje jeho poškození nebo poškrábání. Trubice komínu procházejcí skrze střechu je vždy kolmo se. Střešní odvětrávací komínek TOPWET XL. Prosím připište barvu do poznámek v objednávce ! Nabízíme střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny.


Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy. Dle cílových parametrů si lze vybrat jednotlivé části – prostupovou tašku podle typu střešní krytiny konkrétního výrobce, odvětrávací komínek , resp. Kromě toho jsou v nabídce také speciální plastové odvětrávací sety pro plastové odvětrávací sety pro plechové. Díky své konstrukci zajišťuje intenzivní větrání i při minimální rychlosti větru. Je primárně určený k odvětrávání budov a. Kompletní přehled kompatibilní plechových střešních krytin najdete zde: Prostupy plechové střechy DN 1WiroVent.


Střešní větrací komínek

Větrací a ventilační komínek. Komínky pro odvětrávání. Téma ventilace je složitým problémem a souvisí nejen se zavedením čerstvého vzduchu do vnitřních prostor domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky