pátek 14. prosince 2018

Okhe 100 smart

Okhe 100 smart

OKHE Smart 1funguje jinak. Vše si nastavujete přes displej s klávesnicí a zde také vidíte zprávu o aktuálním stavu, například o nahřívání vody. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude tam, kde je možné využít nízký tarif elektrické energie HDO (noční proud). Termostat SMART - Eje elektronický termostat pro řízení. Umožňuje několik režimů provozu a skýtá několik komfortních funkcí.


Smart technologie v ohřívačích je trendem posledních let. DZD byl jedním z prvních výrobců na trhu v Evropě a dnes představují již třetí generaci tohoto produktu. S digitálním ovládáním. Elektrický bojler o reálném objemu 1litrů. A Drazice villanybojlerekkel jól jár!


A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően termékeinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. První spárování je chráněné a je nutné opsat kó který ohřívač vygeneruje na displeji ihned po zvolení bojleru v blízkosti metrů od mobilního zařízení. K dispozici je několik režimů, mezi nimiž najdete i ten klasický, který znáte z běžného bojleru. Je vhodný na prípravu teplej úžitkovej vody predovšetkým všade tam, kde je možné využiť nízku tarifu elektrickej energie HDO (nočný prúd).


Объем бойлера 1литров. Электронное управление. Вертикальная установка. Smart elektriboilerite müük kasvab ja tehase hinnangul peaks Smart boiler olema üks Euroopa TOP tooteid. Boileri paagile garantii aastat!


Cena zboží obsahuje recyklační poplatek dle zákona platný od 1. Inteligentní ohřívač vody s elektronickým termostatem Es možností připojení na HDO (nízký cenový tarif elektřiny). Nákup bez rizika: dní na vrácení. A Smart vízmelegítő felismeri és eltárolja a meleg víz felhasználási szokásokat, és beállítja a megfelelő vízhőmérsékletet az Ön számára. Shop Online for Hisense H100LDA Hisense 1LASER 4K UHD SMART LED TV and more at The Good Guys. It includes autodidactic algorithm and heats water if required.


Intelligent water heater with electronic thermostat. The SMART function adapts the operation of the heater precisely according to your own needs and thereby providing you with greater savings. First heater manufactured in Drazice controlled via mobile. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Stačí nás kontaktovat a my Vám cenu buď dorovnáme a nebo Vám připravíme nabídku přímo pro Vás. Funkcia SMART HDO prispôsobí.


Okhe 100 smart

It enables several modes of operation and provides several functions for comfort. The thermostat is equipped with a display and control keys. Bluetooth-on keresztül iOS és Android applikációval is vezérelhető.


Kijelzi a magnézium anód állapotát és a Smart. Inteligentný ohrievač vody s možnosťou pripojenia na HDO (nízká cenová tarifa elektriny). Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni.


Okhe 100 smart

Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky