čtvrtek 27. prosince 2018

Byt 3+1 praha pronájem

Byt 3+1 praha pronájem

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Jak onemocnění COVID-ovlivní realitní trh? Dům je cihlový s výtahem, byt v 6. V bytě se nachází předsíň, ložnice se vstupem na balkon do vnitrobloku (5m2), koupelna se sprchovým koutem a WC. Na našem realitním portálu objevíte ucelený katalog nabídek většiny realitních společností a také soukromých nabídek!


Mrkněta na tuto výhodnou nabídku položek. Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Je umístěn mezi stanicemi metra Vysočanská a Kolbenova. Byt s neprůchozími pokoji.


Zrekonstruovaný byt s novou kuchyní(myčka, lednice, mikrovlnka) a vestavěnou skříní v předsíni. Podlahy parket a vinyl, dlažba. Plastová okna s izolačními skly a bezpečnostními roletami, bezpečnostní dveře.


Byt 3+1 praha pronájem

Jedná se o luxusní byt , který se nachází ve 3. Parkování možné na ulici. Možná se budete chtít stěhovat až za delší dobu. Vzhledem k nedávno dokončené revitalizaci domu s celkovým zateplením objektu. REZERVOVÁNO - PROSÍME NEŽÁDEJTE PROHLÍDKY ČI INFORMACE. Nabídka bytů k pronájmu v regionu Čechy.


Nové byty , luxusní byty a levné byty k pronájmu. Interiér bytu nabízí vstupní chodbu s kuchyňským koutem, obývací pokoj, dvě ložnice, vstupní chodbu do koupelny, Koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Praha Koněvova 3osobní vlastni.


Pronajmu byt v nově zrekonstruovaném činžovním domě v Legerově ulici na Praze 2. Disponuje prostorným obývacím pokojem se vstupem na lodžii, dětským pokojem, ložnicí, kuchyní se vstupem na druhou lodžii, šatnou, koupelnou s vanou , umyvadlem a samostatnou toaletou. Vhodné jako investice na pronájem. Ortenově Náměstí v Praze 7. Dobry den, ponukame prenajom nezariadeneho bytu na dobu mesiacov. MHD min, obchod min.


V soukromém vlastnictví. Katalog nemovitostí nabízí tisíce příležitostí pro výběr nájemního bytu , který bude vhodný právě pro vás. Kvalitně dispozičně řešený byt se skládá ze vstupní chodby, dvou ložnic, obývacího pokoje, kuchyně, průchozí koupelny, WC, komory a lodžie.


Byt 3+1 praha pronájem

Přehledné řazení, přesné cílení a kvalitní fotografie. Nabízíme levný pronájem bytů v Praze. Levné byty , domy, komerční objekty k pronajmutí z celé Prahy. Komfortní, prostorný byt k pronájmu v prvním patře honosného šestipodlažního domu s výtahem. Píseckými horami – sídliště Logry.


U Zvonu, minut metro Anděl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky