neděle 30. prosince 2018

Přestavba na lpg praha

Vítejte u ProfiSolution, s. Poskytuje tak největší servisní síť v ČR. Na přání našich zákazníků jsme nově zavedli i splátkový prodej. Pro tyto typy motorů volíme systém Landi Renzo (viz ceník výše). Jsme výrobcem a distributorem 1.

Kontaktní informace na Levne LPG. Budeme se těšit na vaší návstěvu. LPG montáž profesionálně. Nabízíme Vám špičkový systém sekvenčního vstřikování Magic G který se časem a praxí projevil jako nejlepší varianta a přináší tak výbornou spolehlivost, komfort a výkon i pro sportovní vozy. Bohužel existuje mnoho firem , jež nejsou dostatečně kvalifikované a toto vede k častým poruchám vozidla.


Naše firma provádí montáže jen velmi kvalitních plynových zařízení. Jedná se o úpravu karburačního nebo vstřikovacího systému benzínového motoru tak, aby byl schopen na místo benzínu spalovat propanbutan, nebo-li LPG.

Mixování dvou paliv již v dnešní době není novinkou. Individuální přístup, montáže jsou prováděny také o víkendech. Popis: českým systémem Magic G4.


Vyhledávejte nejlevnější čerpací stanice ve vašem okolí podle adresy. Je důležitá volba a umístění správných komponentů, zapojení a pečlivost montáže, což má dopad na kvalitu a životnost zařízení. Praha , Příbram, Sedlčany.


Náš tým kvalifikovaných odborníků působí na trhu již let. Velký důraz je kladen na to, aby přestavba. Společnost Havel plyn a. Náhradní vozidlo po dobu přestavby. Možnost nákupu na splátky.


Na trhu působíme již více než let. Svěřte své auto profesionálům. Náklady na pohonné hmoty bývají významnou, a tedy nevítanou položkou v našem rozpočtu.


Zvažte proto možnosti, jak ušetřit až nákladů na PHM oproti benzínu. V dnešní době se už v žádném případě nejedná o nebezpečné řešení.

Zkušenosti a odborné znalosti předáváme našim partnerům. Italský výrobce systémů pro přestavbu vozidel na lpg plyn. Nabízí ucelenou řadu systémů od karburátorových verzí po sekvenční vstřikování. U verze Sportback je podlaha zavazadlového prostoru fixně v horní poloze, v případě verze Sportsedan je.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Cestujte pohodlně a za levné peníze.


Originální australská dávkovací souprava FlashLube od vynálezce přimazávání ventilů Wolfganga Kluennera, jediná s osvědčením o účinnosti. Sekvenční zařízení ( na výši současné technické úrovně) každý válec má svůj dávkovací ventil. Tato moderní zařízení mají již často, jinak prováděný počítačový výpočet z benzinu na ekvivalentní množství plynu. Tudíž je tato přestavba a naprogramování snazší. Pojištění se vztahuje na novější vozidla.


Unsubscribe from Týdeník Policie?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky