čtvrtek 1. září 2016

Čištění klimatizace ozonem praha

Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla. Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů. Máte doma plíseň, zatuchlinu, bakterie, viry, trápí Vás astma, alergie Plísně mohou vést k závažnému onemocnění týkající se vašeho zdraví včetně možného selhání dýchání.


I klimatizace potřebuje pravidelnou údržbu.

Pozornost jí věnujeme až ve chvíli, kdy nám přestane fungovat. Běžný motorista ani nepozná, že klimatizace začíná ztrácet na účinnosti. Dezinfekce klimatizace OZONEM.


Zde se dočtete více na téma čištění klimatizace. Náš autoservis Praha nabízí programy čištění autoklimatizací, při kterých. Na výparníku klimatizace může být až 7x více bakterií než ve venkovním prostředí.


Nečekejte, až začne klimatizace zapáchat.

Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací. Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem. Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků. Roztok je pomocí speciálního přístroje (MiST Air Quality) postupně.


Ozonové čištění klimatizace. Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Postup dezinfekce prostoru: Přijedeme k Vám a během minut nainstalujeme generátor ozonu, zapneme a odjedeme. Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod.


Inzerát Čištění interiéru ozónem v okrese Hlavní město Praha , cena 500Kč, od ehtor. Popis: Čištění interiéru a klimatizace ozónem. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou. Použití OZBAGU – čištění drobných věcí.


Tento systém je zároveň bezpečný a ekologický. Ač to na první pohled není vidět, ve vašem automobilu se ukrývá mnoho bakterií a zdravý nebezpečných plísní, které se běžným čištěním různými čistícími přípravky nezbavíte.

Pro dosažení ideálních výsledků dezinfekce a odstraňování zápachů by měl být automobil předem důkladně vysátý, vyčištěný mokrou cestou nebo párou a vyměněn kabinový filtr. CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu? Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu. Výhodou této metody je jednoznačně cena čištění klimatizace.


Nedílnou součástí pravidelné údržby klimatizace je dezinfekce klimatizace , nazývanou také čištění klimatizace , a výměna kabinového filtru. Zároveň odstraňuje vlhkost a zápach. Ozon vzniká ionizací vzduchu.


Kompletní servis klimatizace s AUTOSERVIS PERFEKT. Autoservis Perfekt Praha – opravy klimatizací, doplnění, čištění ozónem. Pokud se o klimatizaci nebudeme řádně starat, stane se ideálním prostředím pro různé mikroby a nečistoty. Ty jak známo, jsou základem k nejrůznějším alergiím a onemocněním. Co způsobuje zápach z klimatizace a proč desinfikovat klimatizaci.


Sic OT, ale - ono smradu z klimatizace se dá předcházet - důsledným měněním. Virucidní a antibakteriální dezinfekce interiéru vozidla s vysoce efektivním účinkem. Provádíme dezinfekci klimatizace pěnou nebo ozonem.


Kompletní čištění a plnění klimatizace vozidla včetně dezinfekce kabiny ozonem v servisu Bartoušek - Praha 8. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. V současnosti neexistuje žádný virus ani bakterie, které by odolaly čištění ozonem. Rozmnožení plísní a bakterií ve výparníku způsobuje jak nepříjemný zápach v autě, tak alergické reakce, proto je dezinfekce klimatizace nezbytná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky