čtvrtek 1. září 2016

Elektrický topný žebřík 450

Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Elektrický topný žebřík je naplněn. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík.


Elektrický topný žebřík 450

Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Koupelnové radiátory (neboli koupelnové žebříky) se vyznačují charakteristickou konstrukcí z ocelových trubek nejvíce připomínající právě žebřík. Koupelnová otopná tělesa nejsou určena pouze do koupelen - perfektně se hodí také na WC nebo do kuchyňských prostor.


Kroucená přívodní šňůra délky 1m (rozvinutá 5m) je opatřena vidlicí. Konzoly pro zavěšení topného žebříku jsou součástí balení. Koupelnový žebřík s jednoduchým a elegantním designem za příjemnou cenu. Dodáváme ve variantě s klasickým připojením radiátoru a středovým připojením radiátoru.


Elektrický topný žebřík 450

SIMPLE dodáváme ve třech šířkách: 3mm, 4mm, 5mm. Možnost lakování RAL a NCS barev s příplatkem. Používá se jako přídavné topení do koupelny v kombinaci s podlahovým vytápěním. Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené.


Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední topení ( tzn. především v koupelnách v panelových domech ), je ideální použít naši kompletní sadu topného žebříku a elektrické topné tyče. ER 4x 9mm koupelnový topný žebřík.


Elegantní a subtilní vzhled koupelnového žebříku spojený s funkcí sušáku a topidla dodává koupelně komfort a pohodlí s příjemným teplem. Topné žebříky nacházejí využití v koupelnách. V nabídce máme koupelnové žebříky s dopravou zdarma. Vybírat můžete topné žebříky o různých rozměrech – najdete tak vhodnou variantu do každého prostoru. Pro připojení k pevné elektrické síti je přívodní šňůra radiátoru vybavena připojovací vidlicí.


KOUPELNOVÝ ELEKTRICKÝ RADIÁTOR BK. V této sekci jsou zobrazeny všechny topné žebříky, které se budou dokonale hodit do vaší koupelny. V sortimentu koupelnových radiátorů najdete kompletní nabídku kombinovaných i elektrických topných žebříků, které lze zavěsit do vaší koupelny.


Elektrický topný žebřík 450

Příkon 300W Výrobce FENIX s. Ušetříte Kč s DPH Naše. Patří asi k nejčastějšímu řešení. Soustava žebříku je uzavřená, trubky jsou naplněné vodou nebo nemrznoucí kapalinou. Poté ho stačí zapojit do běžné zásuvky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Elektrický topný žebřík 450

K připojení slouží kroucený připojovací kabel o délce 1m (rozvinutý 5m) ukončený zátrčkou. O který topný žebřík byste měli zájem? Kč Cena bez DPH: 8Kč.


Topný žebřík obloukový, oblý 4x.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky