středa 31. srpna 2016

Akumulační nádrž s topným tělesem

U topných těles EJK byla tato izolace zajištěna kompletním vyhotovením výrobku z umělé hmoty (včetně závitové části). Spojení mezi topným tělesem a akumulační nádrží vytváří odpor uzemnění, který přirozeně nastavuje tyto díly do katodové metody ochraného systému. Pokud je nádrž opatřena elektrickým topným tělesem , je třeba před početím údržby nádrže nejprve odpojit těleso od napájení. K čištění vnějších částí akumulační nádrže používejte navlhčený hadr a vhodný čistící prostředek.


Hledáte způsob, jak využít teplo na maximum? Máte doma krbová kamna či solární systém?

Pak se bez akumulační nádrže zajisté neobejdete. Kromě ekologičtějšího provozu vaší domácnosti se postará také o prodloužení životnosti kotle, zvýšení účinnosti solárních systémů a tepelných čerpadel i optimální spalování v kotli na tuhá paliva. Jsou vybaveny elektrickým ohřevem topným tělesem nebo je možné k nim připojit jeden nebo více nepřímých topných okruhů.


Nádrže vyrábíme s přetlaky bar, bar a maximální provozní teplotou do 1°C. Pro jejich výrobu používáme masivní uhlíkovou ocel. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva tepelné čerpadlo solární kolektory krbová vložka atd. Zatímco široké nádrže jsou vhodné pro nízké místnosti, úzké mohou být snadněji přeneseny přes úzké dveře a tím se vyhnout bourání zdi.


S tím vytápěním AKU tělesem je to jak s varnou konvicí a bojlerem, které mají topení taky dole, aby se prohřál celý objem.

Ale představa, že s topným tělesem umístěným dole ohřeju jen horní třetinu, není na místě. Jejich připojení k elek-trické síti může být realizováno přímo (tělesa s vlastním termostatem), nebo přes regulátor celého otopného systému. Akumulační nádrž může být osazena elektrickými topnými tělesy až do výkonu kW (kW).


Všechna elektrická topná tělesa musí být jištěna havarijním termostatem. V kombinaci s nevhodným uchycením potrubí, které znemožní nebo omezí jeho dilataci, může být životnost pouze několik hodin! Před uvedením elektrického topného tělesa do provozu se přesvědčte, že voda přicházející do přímého styku s topným tělesem nepřekračuje hodnoty uvedené v tabulce níže.


Výrobce nenese odpovědnost za vady (např. zanesení tělesa vodním kamenem) způsobené nevhodnými provozními podmínkami. Nádrž z nerezové oceli s topným tělesem bude fungovat dobře hlavu z vody při konstantní Ve srovnání s předchozí verzí, totoKonstrukce je vhodná pro instalaci jednoduchého sprchou. Za paušální kapacity potřebné pracovní výška je méně, a protože taková nádrž lze také nainstalovat do místnosti s nízkými stropy. K úschově a využití naakumulovaného tepla topným zdrojem slouží akumulační nádrž.


Kombinovaná akumulační nádrž s vnořeným zásobníkem TV. Aby orientačně vybrat objem akumulační nádrže lze každý kW kotle násobit L vody. Jsme zástupci výrobců automatických kotlů, krbů a kvalitních smaltovaných bojlerů a nádrží pro ohřev a skladování vody. Našim cílem je nejenom prodávat kvalitní produkty za rozumnou cenu ale také poskytovat záruční a pozáruční servis, pomoc zákazníku se správným výběrem topného zdroje a jeho instalaci.


Elektrické ohřívače vody se suchou šprirálou Ariston, Dražice. Bojler se suchým topným tělesem je odollný vůči korozi, což prodlužuje životnost zařízení. Jedná se o bojlery, akumulační nádrže, kombinované nádrže a SPIRO Bojlery: vodorovné dvouplášťové bojlery s jedním výměníkem s dvojitým výměníkem bez výměníku s topným tělesem stojicí s jedním výměníkem s dvojitým výměníkem bez výměníku s topným tělesem K TĚMTO BOJLERŮM MUŽETE PŘIPOJIT TOPNÉ TĚLESO, KTERÉ SE DÁ PŘIPOJIT K ELEKTŘINĚ A TÍM.


NAD 1a 2– akumulační nádrž s polyuretanovou izolací (PUR mm) a plechovým lakovaným pláštěm.

Pokud je voda ohřívaná topným tělesem tvrdá, je vhodné nejméně jednou za rok zbavit topné těleso usaze-nin. Před čištěním nejprve odpojte těleso od přívodu el. Potom vypusťte vodu ze zásobníku, příp. Plastovou nebo dřevěnou špachtlí oškrábejte ztvrdlé. Je také možno tuto akumulační nádrž opatřit elektrickým topným tělesem ;. Protože zásobník TUV je vestavěn v nejvyšším místě akumulační nádrže, spotřebované množství teplé užitkové vody se ihned dohřívá přestupem tepla z akumulační nádrže bez použití regulace a oběhového čerpadla.


Vše originál od výrobce. Akční sestavy solárního ohřevu vody obsahují solární kolektory, akumulační nádrž a nezbytné příslušenství pro správné fungování systému solárního ohřevu vody pro většinu rodinných domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky