úterý 30. srpna 2016

Plynový vařič na kartuše

Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan. Pokud holdujete vaření v přírodě, pak jistě oceníte i campingové nádobí a nerezové termosky na čaj či kávu. Přenosný cestovní vařič na 190g propan-butanové kartuše. Vhodný na různé outdorové a cestovní aktivity. Velmi lehce přenosný a rychle použitelný.


Plynový vařič na kartuše

V kategorii lze najít i různé výhodné akce. Skladem 5Kč bez DPH. Kempingový, cestovní, plynový gril na PB.


Vařič je dodáván v transportním kufru, který chrání vařič před poškozením. Jeho výhodou je nízká hmotnost, skvělá. Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři.


Plynový vařič na kartuše

Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví. Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu , vysoký výkon , snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na údržbu. Na camping, do campu, na rybaření, pro člunaře, řidiče kamionu, na chalupu, pro rybáře a turistiku. Všude kde potřeba vařit bez použití pevně zabudovaných spotřebičů je mobilní plynový vařič skvělým pomocníkem. Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše CP2(220g), ke které se připojuje.


Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s. ZDARMA Vám zašleme leták s aktuální nabídkou nebo můžete vyhrát zajímavé ceny. Ušetříme Vám čas, ale hlavně peníze! Cestovní vařič Campingaz Camp Bistro je plynový vařič na kartuše s ventilovým typem připojení. Je vhodný pro nenáročné jednodenní pobyty v přírodě, do parku, na chatu, nebo na výlet. Pohodlný přenos vařiče zajistí dodávaný plastový kufřík.


Plynový vařič na kartuše

Velká výhoda vařiče je rychlost vaření, kdy do min vaří 1L vody. Plynová kartuše s ventilem. Kartuše , lahve na palivo 30.


Lehoučký a zároveň velmi stabilní plynový vařič , který je komapatibilní s bajonetovými i šroubovacími kartušemi. Jednoplotýnkový přenosný plynový vařič na plynové kartuše v praktickém plastovém kufříku pro snadné přenášení. Ideální pro kempování vzhledem k výkonu, stabilitě, jednoduché obsluze a levnému provozu. Jedete na dovolenou nebo akci a potřebujete přenosný vařič ? Revoluční plynový vařič 2v1.


Plynový vařič na kartuše

Můžete vzít kartuše a používat kartuše. Lze použít na kartuše a také na přídavnou kg lahev. Při použití na kg lahev propan butan dochází k výrazné úspoře. Pokud se chystáte na dovolenou, chalupu, do přírody vždy se hodí vařič sebou.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky