čtvrtek 11. srpna 2016

Lk baits pruty

LK Baits - Lukáš Krása nabízí rybářské potřeby od významných výrobců rybářského vybavení. V nabídce najdete rybářské pruty , rybářské navijáky, boilie, rybářské čluny, oblečení pro rybáře, lehátka, křesla a další potřeby pro rybaření. V ponuke nájdete rybárske prúty, rybárske navijáky, boilies, rybárske člny, oblečenie pre rybárov, lehátka, kreslá a ďalšie potreby pre rybárčenie. Doménou firmy je predovšetkým vývoj, výroba a produkcia predovšetkým kvalitných produktov pre náročných kaprárov.


Lk baits pruty

V posledných sezónach táto perspektívna firma a jej produkty. Firma LK Baits – Lukáš Krása pocházející z České republiky, se stala jedním z největších producentů návnad a nástrah na evropském trhu. V posledních sezónách tato perspektivní firma a její produkty. Rybářské pruty značky LK Baits. Pomůžeme vám s výběrem rybářských potřeb za nejlepší cenu na trhu.


Sedím na svazovém revíru, tam kde jsem s Miky rybařil a hledám v sobě sílu jít dál a říci Vám smutnou zprávu, že Miky nás opustila. Ahoj rybáři a rybářky, fanoušci a kamarádi! Tohle video, test je na vaše přání. Dorazil zamnou Tomáš a přivezl mi z Přelouče CUC! Chtěli jste, abych CUC!


Pelety jsou velice oblíbenou nástrahou mnoha rybářů. V nabídce nechybí ani krmné pelety a pelety s dírou, které jsou ideální jako nástraha. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Drtičky návnad Hotové návazce Kaprové háčky Kaprové montáže a příslušenství Krmítka Návazcový a odhozový materiál, olověnky Obratlíky, karabinky Pouzdra, žebříčky Praky, rakety, příslušenství PVA program Rollbaly, vytlačovací pistole Tyčové bójky, bójky Vážící sítě, saky Vrhací tyče kobry, lopatky Vrtáky, jehly, nůžky a jiné Zarážky Zátěže. Na vývoji háčku Banana Nailer pracoval nejužší tým LK Baits s japonskými technology přes tři roky a nyní jsme šťastni, že jako první představujeme rybářům naprosto nový tvar háčku. NUTRIGO je vyráběno unikátní technologií za studena, kdy nedochází ke snižování kvality použitých ingrediencí. NUTRIGO se nedá s žádnou existující návnadou porovnávat, protože v sobě nese několikanásobnou sílu, někdy stačí jen pár kuliček, abyste u ryb vyvolaly potřebu se krmit. Tento internetový obchod ukladá cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu.


Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte. Fresh Boilies LK Baits Amur Special Spice Shrimp 18mm 250ml. Nyní Vám nabízím jedny z nejefektivnějších plov. Máme pro Vás širokou nabídku rybářských prutů. Nabízené kaprové pruty musí svou nabídkou uspokojit jak začínající rybáře, tak i zkušené kapraře, kteří hledají kaprové pruty té nejvyšší kvality.


Kvalitní rybářské pruty za výhodné ceny. Vyberte si z naší nabídky ten nejlepší rybářský prut. Kompletní sortiment rybářských prutů najdete právě u nás.


Lk baits pruty

K dispozici jsou feederové a kaprové pruty , zajistili jsme také pruty vhodné pro mořský rybolov, které se zároveň hodí i na sumce. Nechybí ani přívlačové, bolognesové nebo teleskopické pruty. Spodové pruty LK Baits.


Jde o ne moc tvrdý prut s velkými očky, tak aby bylo možné s raketou či vnadícím košíkem dohodit co nejdále. Pruty jsou většinou rozděleny na dva díly a vybírat lze od různých výrobců a akcí prutů. LK Baits Pokud jste takový rybář, který nechce chytat ryby pouze na břehu, ale láká ho zachytat si přímo z rybářského člunu , jste na správném místě. Jste v kategorii, která vám přináší výběr z mnoha rybářských člunů od mnoho výrobců. Pro rybáře, kteří rádi čekají na trofejní rybu více hodin s nastraženými pruty , kteří nechtějí po ranním vytažení mít už nikdy návazec bez nástrahy.


Kč Varianty 20mm 24mm Boilie LK Baits Hard 24mm 250ml. Plovoucí boilies od významných světových výrobců za výhodné ceny. Vyzkoušejte lov na plovoucí boilies a dopřejte si životní úlovky.


Při výrobě a testování plovoucího boilie jsem se držel několika podmínek. Samozřejmě, nejdůležitější z nich byla účinnost, ale i schopnost plavat dva a více dní, protože já i mnoho jiných rybářů nechává po tuto dobu nástrahu ve vodě. Hledáte boilies, které funguje a ryby ho chtějí?


Lk baits pruty

Z naší nabídky si vyberete. Testujeme pro Vás boilie od různých výrobců. U nás najdete jednu z nejširších nabídek boilies pro kapraře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky