čtvrtek 4. srpna 2016

Vodoměr zenner

Jedná se o vodoměry ETKD-M pro studenou vodu a ETWD-M pro teplou vodu. ZENNER provides innovative measuring technology in all fields of application around the world. For over 1years, ZENNER has been one of the leading suppliers of innovative measuring technology.


True to our motto, “All, that counts”, we supply our customers with a complete product portfolio of water meters, heat meters, gas meters and AMR. Zenner - německý výrobce vodoměrů.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Bytové vodoměry ZENNER. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stay-in-Hair shark clip 11cm Read More.


Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla.

Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Kombinuje v sobě všechny výhody normálního vodoměru MTK, jako je například zaručená čitelnost číslicových válečků v kombinaci se spolehlivým principem měření vícevtokového vodoměru s možností dálkového odečtu vodoměrů. Odběr novinek Přihlašte se k odběru novinek a my vám maximálně jednou měsíčně zašleme rady, tipy nebo zajímavé nabíd. Nový bytový vodomer štandard zn. Vodoměr Maddalena CD SD PLUS.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. MNK je odzkoušený a osvědčený vodoměr pro domácnost, rodinný dům. Neustálý vývoj zaručuje přesnost měřících výsledků a nejlepší dlouhodobou stabilitu.


Váš košík je prázdný Zobrazit naše produkty. Klasický suchoběžný vodoměr nemůže být z technického hlediska neovlivnitelný - má magnetickou spojkou a záleží pouze na síle magnetu, kterým se ovlivní a tím se zastaví a vodoměr nenačítá - proto je třeba aby dodavatel antimagnetičnost vodoměry byl schopen doložit atesty, které nám řeknou zda lze magnet, který je. Budete-li reklamovat vodárenský vodoměr přímo u vodárenské společnosti, pravděpodobně nastane níže uvedený scénář. Plombování vodoměru - plomby na vodoměr pro bezpečné používání.


Plomba na vodoměr - plombovací objímka TT kompakt byla konstruována na základě připomínek z provozu: ulehčení montáže a zvláště demontáže a také s cílem odstranit známé způsoby překonání objímek, vyskytujících se u objímek jiných výrobců. Základná charakteristika a vlastnosti: mimoriadne presný (Rmax = 100) zvýšená presnosť v kombinácii s pákovými batériami. Prokázání ale asi předpokládá vodoměr , který změří množství vody pro zahradu.


Domovní vícevtokový mokroběžný vodoměr na studenou vodu Q3_4m(Qn 5),.

Před realizací instalace podružného vodoměru prosím kontaktujte FVS,. Zahradní lopatka Fiskars. Sortiment měřidel zahrnuje bytové vodoměry, domovní vodoměry , průmyslové a měřiče tepla, speciální průtokoměry, dálkové přenosy atd.


Repase je provedena tak, že jsou měněny veškeré části rozhodující o přesnosti měření vody a baterie. Prodám použité vodoměry, cena za kus 2Kč. Na tento vodoměr výrobce poskytuje taktéž pětiletou záruku. Metrologicky má repasovaný vodoměr parametry nového kusu a laik většinou repasovaný vodoměr od nového nepozná. Cena repasovaných vodoměrů při vrácení.


Montáž v horizontální polo. Je-li vodoměr namontován ve svislé poloze, přesnost měření je výrazně horší. Horší přesnost je také, když je vodoměr instalován v nestandardní poloze, což je vodorovná montáž s natočením měřidla o stupňů (když je vodoměr vodorovně, ale ciferník nesměruje nahoru, ale do strany).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky