pátek 5. srpna 2016

Dc čerpadlo

Samonasávací schopnost čerpadla zaručuje bezproblémový provoz. Vyvinutý tlak vody (max. bar) zaručí dostatečnou dodávku vody. Kč bez DPH 29Kč s DPH.


Mini DC čerpadlo je pěknou ukázkou možností využití motorů. Zde se motor stará o čerpání vody na spodní straně čerpadla, která je následně pumpována ven příslušným odtokem.

A díky tomu, že se jedná o stejnosměrný motor, tak je možné řídit jeho otáčky pomocí pulzně-šířkové modulace, anglicky PWM. Barwig je ideální pro mobilní použití. Napájení je možné ze síťového zdroje 24V, autobaterie nebo ze solárního panelu.


Vodní čerpadlo DC 3-12V. Jednoduché vodní čerpadlo obvykle používané pro akvárium a další projekty. Kompaktní velikost a nízká. Ponorné čerpadlo V ultra-.

Softstart zabráni nárazovému prúdu vody. Napájanie je možné zo sieťového zdroja 12. PopisVšude tam, kde nemůžete použít ponorné čerpadlo , je ideální toto vysoce výkonné venkovní čerpadlo.


Protože čerpadlo není samonasávací, je nejlepší zvolit pro montáž místo, které leží níže než dno. OASE Aquarius Universal 4pro suchou instalaci je vhodné do venkovních prostor a zaujme kompaktními rozměry a hladkým chodem. Vyberajte si Čerpadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. DC brushless medical equipment pump Manufacturers, Factory, Suppliers From China, We welcome you to definitely join us in this path of making a affluent and productive business together.


Pro přerušovaný provoz, nastavitelný tl. V nabídce máme čerpadla Rover Pompe a Tellariny. Mikro peristaltické čerpadlo je nový typ kapalinové pumpy, která má i přes svou miniaturní velikost dost síly. V klidu se čerpadlo chová jako ventil a průtok kapaliny je zastavený.


Výhodou je, že kapalina přijde do styku pouze s. Palivové čerpadlá) Hodnotenie produktu:. Jedná sa o vysoko kvalitné DC micro membránové čerpadlo , široko používané vo všeobecnom priemysle, zdravotníckej techniky, chemických zariadeniach, v poľnohospodárstve (záhradníkymi), cestovných vozidlách, špeciálnych vozidlách, lodiach, nápoje, čistenie vozidiel, čistenie kobercov, čistenie pôdy, čistenie a úpravu. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Díky vhodnému V síťovému zdroji, autobaterii nebo solárnímu zařízení dosáhnete až minut nepřetržitého provozu. DC Inverter Heat Pump Manufacturers, Factory, Suppliers From China, For additional queries or should you might have any question regarding our goods, make sure you do not hesitate to call us. Vysoce výkonné venkovní průtokové čerpadlo je vhodné použít tam, kde není možnost využít ponorné čerpadlo.


Velmi kvalitní univerzální čerpadlo se širokou škálou použití. Bezkartáčové, permanentní magnetický rotor, bezúdržbové. Stator a deska utěsněn epoxidovou pryskyřicí.


Elektronika je oddělena vodotěsně od rotou, trvalý provoz. Hřídeli z korozivzdorné oceli. DCQ5( DC 12V 50W ) Li-tiový akumulátor DC 12V 50W : Akumulátorové čerpadlo pro zahrady a venkovní použití.


Mobilní bateriové ponorné čerpadlo , vhodné pro zavlažování a přečerpávání čisté vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky