středa 3. srpna 2016

Tichý ventilátor do zdi

Axiální ventilátory iCON jsou ideálním řešení pro odvětrání menších koupelen a toalet. Zapuštěný přímo do zdi nebo stropu působí nenápadně a přesto velmi stylově zvláště v malých prostorech. Všechny modely ventilátorů iCON je možné osadit doplňkovými moduly, které společně ze základním ventilátorem. Potrubní diagonální tiché ventilátory TD Silent jsou určené pro montáž do kruhového potrubí. Koupelna je něco jako posvátné místo.


Tichý ventilátor do zdi

Oáza klidu, kterou by žádný ventilátor neměl rušit. Právě do koupelny, ale i do jiných místností, ve kterých by klasický ventilátor mohl obtěžovat (ložnice, zasedací místnost a podobně), proto doporučujeme tiché ventilátory. Nahlédnout můžete také do naší poradny, ve které najdete řadu informací o ventilátorech i vzduchotechnice.


Kolegové vám tady rádi pomohou osobně a zvládnou vymyslet a vyřešit jakékoli vzduchotechnické výzvy. Ventilátory do koupelny, Ventishop. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Velmi tichý ventilátor do koupelny pro průměr potrubí 1mm s jednoduchou instalací i údržbou.


Tichý ventilátor do zdi

Axiální odtahový ventilátor s kluznými ložisky, bez automatické žaluzie. Zapíná a vypíná se vypínačem na zdi , obvykle společně se světlem. VENTILÁTORY NA ZEĎ, VENTILÁTORY NA STĚNU, ODSAVAČE PAR, ODVĚTRÁNÍ.


Tichý nástěnný axiální ventilátor se čtvercovou základnou a přírubou 1mm. Pro umístění jednotky je nutný otvor ve zdi o průměru 1mm, tloušťka stěny může být v rozmezí 3až 4mm. Dostupný je v bielej farbe.


Je ideálny na zohriatie nôh v kancelárii. CON je axiální ventilátor ideální pro menší koupelny a toalety. Teplovzdušný ventilátor , který vyhřeje celou místnost, ale přitom se zapojuje přímo do zásuvky ve zdi a nezabírá místo. Podívejte se na tichý ventilátor do koupelny.


Na jihu se necítil, ale ve středních zeměpisných šířkách, kde se táhne velkou část naší země, vysoká vlhkost vzduchu v kombinaci s nízkým tlakem vzduchu je únavné. Dvourychlostní radiální ventilátory Vortice Quadro pro zapuštěnou montáž do zdi nebo do podhledu (společně s montážní sadou). Jsou rozděleny podle velikosti (průtoku vzduchu), které jsou označené jako Micro, Medio a Super. Blauberg ECO 1s automatickou klapkou vhodný do koupelny nebo WC. Maximální teplota 1o C. Vhodný pro distribuci horkého vzduchu z dýmníku krbu.


Montáž je velmi jednoduchá- ventilátor do otvoru v dýmníku bodově přilepíme polymerovým tmelem např. Pokud je odvětrávání v koupelně nedostatečné, případně pokud je potřeba odvést nadbytečnou vlhkost je vhodné do místnosti instavovat ventilátor. Ten volíme v závislosti na velikosti koupelny. Odvod vzduchu by měl být co nejkratší, přičemž není vhodné odvod příliš kombinovat rozbočkami případně koleny, aby docházelo ke správné cirkulaci vzduchu.


PTC keramický teplovzdušný ventilátor. Ardes 4Pnabízí výkonové stupně – eko, komfort. Pro vaši bezpečnost nechybí ochrana proti přehřátí a převrhnutí. Doporučené použití je pro místnosti do m3.


Provoz je extra tichý a nevysouší vzduch. Nadčasový designový ventilátor ICON je určen pro Vaši koupelnu, WC či kuchyň. Jeho předností je tichý provoz, netradiční kruhový design a velice snadná. Naše společnost nabízí odtahové ventilátory značky iCON , Avio, ACa Pulsar.


U typu iCON mohou být zapuštěné do zdi či stropu, takže nikterak nenaruší. Jedno- a třífázové axiální nástěnné ventilátory. Trvalé nebo periodické odvětrání koupelen, sprch nebo WC a dalších užitkových prostor.


Tichý ventilátor do zdi

Inovativní tichý ventilátor do potrubí pro odvod nebo přívod vzduchu. Předností řady ventilátorů je i tichý chod a nízká spotřeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky