pondělí 8. srpna 2016

Fluocarbonove navazce

Play Crossout for Free, build endless unique Vehicles and ride them. Kombinovaný návazec nám spojuje dva různé materiály. V našem případě pletenou šňůru a fluorocarbon. Fluorocarbon je tužší, nezamotává se a lépe leží na dně.


Měnit taktiku se mnohdy vyplácí a každý zkušený kaprař to jistě zná. Tam, kde jsou kapři zvyklí na měkké a poddajné návazcové šňůrky, může počet záběrů zvýšit použití materiálu jménem fluorocarbon. V následujícím videosnímku můžete vidět, jak se takový návazec váže.


Rysavy: Dobry den, chtel bych se zeptat, jak silny fluorocarbon mam pouzit na navazce na stojatou vodu bez vazek. Awa-Shima Ion reflector). Na vode mame i kapry hodne pres kg. Muzu dat na navazec CRU clearwater lb, nebo radsi lb? Pokud bych chtel dat na hacek hotove vlasy CRU, jaka bude idealni.


Air Flo nabízí velmi kvalitní fluocarbonové návazce, jsou velmi oblíbené mezi muškaři. Tyto tuhé fluorocarbonové návazce jsou určeny pro sestavení kombinovaného návazce. Tuhá část návazce odtlačuje nástrahu od olova když sestava dopadá na dno.


Více velikostí viz detail. Ahoj kolegové, chtěl bych letos vyzkoušet nějaké montáže s fluocarbonovým návazcem (kombinovaným) a chtěl jsem vás poprosit o rady a tipy na nějaký kvalitní, ale ne zase předražený fluocarbon. Stejné fluocarbonové nástavce jako na hotové montáži Ready to go clip systém. Pokud tedy chcete používat neviditelný nástavec který je vysoce oděruvzdorný, prosím, tady je.


Firma Marryat nabízí silonové i fluocarbonové návazce, klasické i ujímané. Jsou to velmi kvalitní návazce oblíbené u muškařů. Falcon představuje revoluční novinku na trhu a to fluocarbonový návazec na dravce.


Velkou výhodou tohoto návazcového materiálu je jeho neviditelnost ve vodě a odolnost vůči přetrhnutí při střetu s dravou rybou. Sportcarp hotové návazce Extra Heavy Boilie Rig - vel. Návazce, Pletenky, Fluocarbon. Rybářské potřeby a vše pro rybáře Profirybar.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.


V této záložce vám nabízím návazcový materiál, který osobně používám. Jde o ručně dělaná kvalitní a jemná lanka ze ocelových drátků, takzvaná 7x7. Pevnostní kroužek od značky Suxxes má všestranné použití. Každý rybář pro tuto drobnou bižuterii najde uplatnění. FLUOCARBONOVÉ VLASCE STROFT Německý výrobce prvotřídních vlasců STROFT, firma WAKU GmbH, přináší na trh nové typy vlasců ze 1 fluorcarbonu STROFT FCa STROFT FCopatřených logem nejvyšší kvality EFFTA.


Neviditelná revoluce pod vodou! Pokud vaše rybářské ambice míří střemhlav k lovu těch nejbojovnějších dravců, nepřehlédněte toto speciální fluocarbonové lanko, vyrobené stejně dravou značkou Falcon. Jedná se revoluční novinku, která svou odolností předčí běžná lanka. Lanka Sellior jsou vyrobena z kvalitní jakostní ocele, která vždy odolá štičím zubům.


Gamakatsu jsou považovány za nejlepší kaprařské háčky na světě. Jsou vyráběny v Japonsku nejnovějšími technologiemi za použití těch nejkvalitnějších ocelových drátů, samozřejmostí je chemické broušení hrotů, speciální tvrzení a používání teflonu k povrchové úpravě. Tato nová závěska Extra Carp odolá každé zátěži a nikdy Vás nezklame.


Jediná závěska na trhu která nikdy nepraskne!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky